Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.333 Çözümler 999 9 Eylül 2024 #11 Macundan bahsetmiyorum, termal pad vardır VRAM'lerin üzerinde.
Scofield Michael Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 873 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #12 Marix dedi: Macundan bahsetmiyorum, termal pad vardır VRAM'lerin üzerinde. Genişletmek için tıkla... Ne yalan söyleyeyim onu hiç bilmiyorum.
Marix dedi: Macundan bahsetmiyorum, termal pad vardır VRAM'lerin üzerinde. Genişletmek için tıkla... Ne yalan söyleyeyim onu hiç bilmiyorum.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.333 Çözümler 999 9 Eylül 2024 #13 Ya o soğutma bloğu çok kötü ya da daha önce termal pad değişti ve kalın takıldı bu yüzden oluyor, ısınması için başka sebep göremiyorum.
Ya o soğutma bloğu çok kötü ya da daha önce termal pad değişti ve kalın takıldı bu yüzden oluyor, ısınması için başka sebep göremiyorum.
1.4T MultiAir Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 298 9 Eylül 2024 #14 590 zaten ısınan ve enerji çeken kart. Soğutma sistemi süper değilse (arkadaşımda Gaming X vardı onda bile çok ısınıyordu) ve kasada da airflow iyi değilse o kart için olacağı o. Armor serisinin soğutması o kadar da iyi değil.
590 zaten ısınan ve enerji çeken kart. Soğutma sistemi süper değilse (arkadaşımda Gaming X vardı onda bile çok ısınıyordu) ve kasada da airflow iyi değilse o kart için olacağı o. Armor serisinin soğutması o kadar da iyi değil.
Scofield Michael Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 873 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #15 Marix dedi: Ya o soğutma bloğu çok kötü ya da daha önce termal pad değişti ve kalın takıldı bu yüzden oluyor, ısınması için başka sebep göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapacağım bir şey yok o zaman teşekkürler size tekrar.
Marix dedi: Ya o soğutma bloğu çok kötü ya da daha önce termal pad değişti ve kalın takıldı bu yüzden oluyor, ısınması için başka sebep göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Yapacağım bir şey yok o zaman teşekkürler size tekrar.