34FurkaN34 Hectopat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 117 5 Kasım 2019 #21 226261 dedi: Sıkıntı PSU' da. Genişletmek için tıkla... Hocam psu da nasıl bi sorun olabilir ki
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.962 Makaleler 6 Çözümler 32 5 Kasım 2019 #22 226261 dedi: Sıkıntı PSU' da. Genişletmek için tıkla... Bu ihtimali de değerlendirmek lazım tabii ki. Dengesiz güç sağlıyorsa böyle sorunlara imza atabilir fakat yeni sistem olunca ve PSU sanırım Thermaltake olunca o durumu düşünmemiştim. 34FurkaN34 dedi: Teşekkür ederim umarım değişir kart bide hocam bu lobide fps sabitlemesini nasıl yapıliyo bilgin varmi Genişletmek için tıkla... Normal PUBG'de ayarlarda lobi FPS sabitle diye seçenek var Lite'da nerede bilmiyorum.
226261 dedi: Sıkıntı PSU' da. Genişletmek için tıkla... Bu ihtimali de değerlendirmek lazım tabii ki. Dengesiz güç sağlıyorsa böyle sorunlara imza atabilir fakat yeni sistem olunca ve PSU sanırım Thermaltake olunca o durumu düşünmemiştim. 34FurkaN34 dedi: Teşekkür ederim umarım değişir kart bide hocam bu lobide fps sabitlemesini nasıl yapıliyo bilgin varmi Genişletmek için tıkla... Normal PUBG'de ayarlarda lobi FPS sabitle diye seçenek var Lite'da nerede bilmiyorum.