RX 590'a sıvı soğutma takılır mı?

Arkadaşlar RX590 ekran kartına sıvı soğutma takabilir miyim? İnternette takan birkaç kişi görmüştüm, oyunlarda maks. 55 derece alıyordu.
Benimse 74 derecelere çıkıyor.

Sıvı soğutma takılabilir mi ekran kartına? Üstünde bakır borular falan var ekran kartının, ben de tam bilmiyorum sıvı soğutma mantığını. Yine de bilgi vereyim dedim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Custom kurmak mekaşatli ve zor çünkü çok bileşen var sadece işlemciye sıvı soğutma bloğu takmak daha basit ekran kartına nazaran, yabancı bir iki forumda benimde uyguladığım sonuç aldığım bir iki taktik vardı arka PCB'yi koruyan plakaya tabi metal ise pasif soğutma takabilirsiniz.

74 derece kötü bir sıcaklık değil. Hem bence RX590'a sıvı soğutma takmak mantıklı değil sonuçta kart o kadar üst seviye bir model değil ve karta zamanındaki fiyatıyla aynı fiyatta ekstra parça almaya değmez bence. Tavsiyem eğer bir süre idare edebilecekseniz kartınızı çok iyi fiyata 2. elden satabilirsiniz.

Bu kartı satıp RTX2060 almayı düşünmedim değil ama şu anda piyasada kart yok zaten.
Hele RTX2060 falan hiç yok.
Tabii kendi kartımada kıyamıyorum 2 yıldır bende sağ olsun kötü deneyim yaşatmadı .

Şu anda RX590 çok iyi fiyata gider hocam 2. elden 8 GB VRAM'e sahip olduğundan mining için mantıklı bir kart çünkü. Bir süre kartsız idare edebilecekseniz ya da 2. el 750 Ti falan alabilecekseniz kesin değer.

Rtx 2060 almayı düşünüyorsanız haberiniz olsun o da yük altında 74 hatta 75 dereceyi görebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…