RX 590'ın 2K performansı nasıl?

Yer
BesDokuz
Daha fazla  
Elimde RX 570 ekran kartı var ileriye dönük 2K'da rahat edeceğim bir ekran kartı almak istiyorum. Yaşadığım şehirde 2000 TL'ye RX 590 buldum pazarlıkla 1.850 TL - 1.900 TL'ye alabilirim. Sizce 2K çözünürlükte oyunlarda beni üzer mi?

Almayın o trafoyu bence.

O fiyatlara 1070 buluyor bulabilirseniz 1070 alın.

Maalesef eser miktarda ayar kısmak ve çokta FPS alamamak sizin için sorun değilse alabilirsiniz. Bütçenizi 3000'in üzerine ve civarına çıkartarak RTX2060 veya RTX2070 Öneririm. RX590 Çok sorunlu bir kart az bulunduğu için tamiride olmaz para çöpe gitmesin.

Rx580 kullanıyorum 2k performansının çok da akıcı olduğunu söyleyemem ki 590'la arasındaki fark bildiğim kadarıyla çok düşük.

2K görüntü göreceğim diye acı çekersiniz benden söylemesi. Bütçeyi yükseltip 2060 Super, RX5600 XT ve RX5700 XT kartlara yönelin. Zaten RX590 kötü bir kart, fiyatı falan fazla.

Anladığım kadarıyla ikinci el alacaksınız, ikinci el bir RX590'a 2000 lira katiyen verilmez. 1660 Super falan var 2400 liraya (tek fanlı modeller 2000 liraya bulunuyor) sıfır olarak, RX590'dan daha performanslı ve bilinen bir sorunu yok.

O fiyatın altına 980 Ti var hocam. İhtiyacınıza göre değişir ancak üzmez sizi ama 980 Ti daha güçlü bir kart ve driver'ları daha iyi.

Alakasız olacak ama Defkhan dinleyen adamdan zarar gelmez. <3

"Hayır isyan değil dayı anlattığımda yok yanlış.
Zamanın katilleri tebessümle donanmış.
Delikanlıları gördüm ağzı yüzü boyanmış.
Karışmış artık her şey birbirine dolanmış.
İnsanları satın almak ne kadar da kolaymış.
Eski diktatörler hortlamış, beyinler yıkanmış.
Doğru, bizi terk edip gidip onlardan olanmış." -
Defkhan

O zaman birikim yapıp RX 6000 serisini alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…