RX 6000 serisi beklemeye değer mi?

MSI RX 5700 XT Gaming X modelini aldım aldığıma neredeyse pişman oldum gibi oyunlarda kasıyor yazılım sorunu mu yoksa kart mı sıkıntılı hala bir aydınlığa kavuşamadım.
5700 ekran kartının kasma şansı yok hocam mutlaka başka bir şey vardır. Bende 5500 var o bile kasmıyo yani

RX5000 serisinden NVIDIA ya geçtim. Çıktıktan 2 hafta alırsanız sorunlar ortaya çıkıp giderilme aşamasında olacaktır. Beklemenizi tavsiye ediyorum.

5700 ekran kartının kasma şansı yok hocam mutlaka başka bir şey vardır. Bende 5500 var o bile kasmıyo yani
Sistemim:
  • AMD Ryzen™5 3600 soket AM4 + Wraith Stealth 3.6 GHz 32MB 65W 7nm işlemci 4.2 GHz'de çalıştırıyorum ayarlarını yaptım.
  • G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual kit RAM 3200 MHz'de çalıştırıyorum.
  • MSI B450M-A PRO Max AMD B450 soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2 anakart.
  • Xigmatek shogun g serısı 80 Plus Gold 750W güç kaynağı.
  • Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD.
  • Cooler Master Masterliquid Lite 240 sıvı soğutma sistemi.
  • MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X 8 GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı modelini kullanıyorum.
  • Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0 HDD
Monitör.
  • AOC 24" C24G1 144Hz 1ms FreeSync fullhd dpport HDMI pivot Curved oyuncu monitörü.
Sistemim bu şekilde oyunlarda kasma oluyor. Sıcaklık değerlerim çok düşük ama anlık fps düşmeleri oyunda takılmalar oluyor.

Öncelikle şöyle deyim şu an gördüğünüz o RTX 3000 serisi fiyatları fahiş fiyatlardır bu hemen olmasa da belirli bir sürede düzelmesi gereken bir şey RTX 3070 6080'den biraz daha ucuz(yurt dışında olması gereken) ve biraz daha performanslı ayrıca RTX teklnolojisi var yani 6000 bekleyeceğine 3000'nin fiyatlarının normele dönmesini bekle derim çünkü ben öyle yapacağım.

Mesela hangi oyunlarda kasma oluyo hocam
Bende asus rog strix 5700xt modelini aldim. Kart henuz teslim edilmedi. Böyle yorunlar gordukce teslim almadan iade edesim geliyo.

Mesela hangi oyunlarda kasma oluyor hocam
Bende ASUS ROG STRIX 5700XT modelini aldim. Kart henuz teslim edilmedi. Böyle yorunlar gordukce teslim almadan iade edesim geliyor.

Battlefield 5, Call of Duty WW2, Ark, RDR2 bazı yerlerde, Fernbus Simulator daha birçok oyun olduğunu düşünüyorum da daha deneme imkanım olmadı sinir bozan bir durumla 4 haftadır uğraşıyorum. Kartı garantiye göndereceğim ya da iade isteyeceğim.

MSI RX 5700 XT Gaming X modelini aldım aldığıma neredeyse pişman oldum gibi oyunlarda kasıyor yazılım sorunu mu yoksa kart mı sıkıntılı hala bir aydınlığa kavuşamadım.
Ben de beklemeyip bu kartı almayı düşünüyordum.

Ben de beklemeyip bu kartı almayı düşünüyordum.
Sıkıntı bende mi yoksa karta mı hala sorunu çözemedim. Bir hevesle gidip aldım kartı ama aldığım günden bu güne keyifli bir oyun oynayamadım.

Paranızı döviz veya altın yapıp beklerseniz değer bence. 2 aya modeller piyasada olur ve 1100, 750, 680 dolar şeklinde piyasaya çıkar.
Nakit param yok. 6 ay taksite girip almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…