Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.447 Makaleler 5 Çözümler 310 8 Kasım 2022 #11 Eirene07 dedi: AMD Ryzen 5 3500X. Genişletmek için tıkla... Hocam o işlemciye yakışan bir GPU olmaz. Ama bütçeniz kısıtlıysa ve aciliyetiniz varsa alınabilir.
Eirene07 dedi: AMD Ryzen 5 3500X. Genişletmek için tıkla... Hocam o işlemciye yakışan bir GPU olmaz. Ama bütçeniz kısıtlıysa ve aciliyetiniz varsa alınabilir.
Eirene07 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #12 Qeenross dedi: Alınır hocam. Ama bence bütçe arttırıp RX 6500XT alın ama sizin kararınız. Genişletmek için tıkla... hocam 2 sene sonra staja başlicam para kazanmaya başlayınca komple sistemi yenilemeyi düşünüyorum zaten sadece beni 2 3 sene idare etsin yeter Rona dedi: Hocam o işlemciye yakışan bir GPU olmaz. Ama bütçeniz kısıtlıysa ve aciliyetiniz varsa alınabilir. Genişletmek için tıkla... maalesef bütçe den dolayı max bu
Qeenross dedi: Alınır hocam. Ama bence bütçe arttırıp RX 6500XT alın ama sizin kararınız. Genişletmek için tıkla... hocam 2 sene sonra staja başlicam para kazanmaya başlayınca komple sistemi yenilemeyi düşünüyorum zaten sadece beni 2 3 sene idare etsin yeter Rona dedi: Hocam o işlemciye yakışan bir GPU olmaz. Ama bütçeniz kısıtlıysa ve aciliyetiniz varsa alınabilir. Genişletmek için tıkla... maalesef bütçe den dolayı max bu
S StrainGauGe Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 935 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci[Üniversite] 8 Kasım 2022 #13 Hayırlı olsun üzmez ama performanslı bir kat değildir.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #14 Eirene07 dedi: Hocam 2 sene sonra staja başlayacağım para kazanmaya başlayınca komple sistemi yenilemeyi düşünüyorum zaten sadece beni 2 3 sene idare etsin yeter. Genişletmek için tıkla... RX 6400 2 sene idare eder alabilirsiniz düşük bütçe için ya da 2.el GTX 1660S'te bakabilirsiniz.
Eirene07 dedi: Hocam 2 sene sonra staja başlayacağım para kazanmaya başlayınca komple sistemi yenilemeyi düşünüyorum zaten sadece beni 2 3 sene idare etsin yeter. Genişletmek için tıkla... RX 6400 2 sene idare eder alabilirsiniz düşük bütçe için ya da 2.el GTX 1660S'te bakabilirsiniz.
Eirene07 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #15 Koneko Toujou dedi: Çok mantıklı bir seçim şahsen kullanıyorum Ryzen 3 1200 ile kullanıyorum. Arkada CS:GO açıkken önde yüksek ayarlar Forza 4 oynatabiliyor. Genişletmek için tıkla... zaten oynadığım fazla oyun yok gta v valorant vb. fps oyunları StrainGauGe dedi: Hayırlı olsun üzmez ama performanslı bir kat değildir. Genişletmek için tıkla... 4 gb vram den fazla bir beklentim yok zaten sadece idare etmesi için
Koneko Toujou dedi: Çok mantıklı bir seçim şahsen kullanıyorum Ryzen 3 1200 ile kullanıyorum. Arkada CS:GO açıkken önde yüksek ayarlar Forza 4 oynatabiliyor. Genişletmek için tıkla... zaten oynadığım fazla oyun yok gta v valorant vb. fps oyunları StrainGauGe dedi: Hayırlı olsun üzmez ama performanslı bir kat değildir. Genişletmek için tıkla... 4 gb vram den fazla bir beklentim yok zaten sadece idare etmesi için
Drisa Kilopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #16 ayın 1inde amazondan 2250 ye sıfır aldım (prime indirimlerinde) şu an bf1 onlineda 1080p ultra ayarlarda 70-80-90 fps arası oyun oynuyorum. F/P GOD.
ayın 1inde amazondan 2250 ye sıfır aldım (prime indirimlerinde) şu an bf1 onlineda 1080p ultra ayarlarda 70-80-90 fps arası oyun oynuyorum. F/P GOD.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.433 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Kasım 2022 #17 Eirene07 dedi: Zaten oynadığım fazla oyun yok GTA V Valorant vb. FPS oyunları. Genişletmek için tıkla... Sapphire Pulse modelini alırsanız güçlü bir kasaya soğutmasına ihtiyacınız var GTA 5 de en yüksek ayarlarda kart ısınıyor haliyle.
Eirene07 dedi: Zaten oynadığım fazla oyun yok GTA V Valorant vb. FPS oyunları. Genişletmek için tıkla... Sapphire Pulse modelini alırsanız güçlü bir kasaya soğutmasına ihtiyacınız var GTA 5 de en yüksek ayarlarda kart ısınıyor haliyle.
Eirene07 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #18 Qeenross dedi: RX 6400 2 sene idare eder alabilirsiniz düşük bütçe için ya da 2.el GTX 1660S'te bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 4000 den başlıyor maalesef
Qeenross dedi: RX 6400 2 sene idare eder alabilirsiniz düşük bütçe için ya da 2.el GTX 1660S'te bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 4000 den başlıyor maalesef
NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.786 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 8 Kasım 2022 #19 Eirene07 dedi: Zaten oynadığım fazla oyun yok GTA V Valorant vb. FPS oyunları. 4 GB VRAM'den fazla bir beklentim yok zaten sadece idare etmesi için. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et senin işlemcin değil biliyorum ama tahmin edebilirsin alacağın FPS'yi.
Eirene07 dedi: Zaten oynadığım fazla oyun yok GTA V Valorant vb. FPS oyunları. 4 GB VRAM'den fazla bir beklentim yok zaten sadece idare etmesi için. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et senin işlemcin değil biliyorum ama tahmin edebilirsin alacağın FPS'yi.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #20 Eirene07 dedi: 4000'den başlıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Yuh o kadar oldu mu o kartın 2.eli
Eirene07 dedi: 4000'den başlıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Yuh o kadar oldu mu o kartın 2.eli