RX 6400 CS:GO'da 80 dereceyi görüyor

Elious

Centipat
Daha fazla  
RX6400 LP bir ekran kartım var ve çok fazla ısınıyor. CS:GO'da 80 görüyor. İşlemcim 1. nesildi işlemciden kaynaklı olduğunu düşündüğümden Ryzen 5 5500'e geçtim. Fakat hala ısınması devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekran kartını kaç yıldır kulanıyosun nerede yaşıyosun kaç fanlı model hiç bakım yaptın mı ve kasada kaç fan var.

Ekran kartını kaç yıldır kulanıyosun nerede yaşıyosun kaç fanlı model hiç bakım yaptın mı ve kasada kaç fan var.
1 yıl olacak eylülde, tek fanlı model,hiç bakım yapılmadı, kasada 2 önde 1 arkada fan var.

XFX Low profile.

Eğer eran kartının garantisi var ve devam ediyorsa servise yolayın bakım yapsınlar eğer kendiniz yapmak ve bilgisayarcıya yolamak istiyosanızda olabilir onun harici kasanın tozluklarını temizleyin veya kasanın kapağını açın çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Low porfile olduğu için normal.

Low profile ın daha az ısınması gerekmiyor mu daha az enerji harcadığından.

Low profile tam olarak öyle bir şey değil Low profil maliyeten kısarak ofis için uygun hale getirme gibi bir şey yani soğutmadan kısıyorlar ama bu kadar ısınmaması lazım yani bir bakım gerekiyor.

Low profile tam olarak öyle bir şey değil Low profil maliyeten kısarak ofis için uygun hale getirme gibi bir şey yani soğutmadan kısıyorlar ama bu kadar ısınmaması lazım yani bir bakım gerekiyor.
tamamdır teşekkürler çözüldü işaretleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…