RX 6400 PC uyumlu mu?

Malatyalımm

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistemim,
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Anakart: MSI B450M-A Pro Max.
RAM: Crucial Ballistix grey 3600 CL16.
Ekran kartı: Sapphire RX 6400.
Power: Sharkoon Gold Zero 550W 80+ Gold.
Kasa: Vento VG11a.

Yayın açmayı düşünüyorum.
Ryzen 7 5800x3D.
RTX 3060 12 GB.

Bu iki parçayı eklemeyi düşünüyorum. Sanırım bir sıvı soğutmaya da ihtiyacım var ve ne alacağımı bilmiyorum. Acaba kasaya uyan işimi görebilecek bir sıvı soğutma önerir misiniz? İşlemci ve ekran kartı 1080p yayın açmak için yeterli mi?

Sistemim,
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Anakart: MSI B450M-A Pro Max.
RAM: Crucial Ballistix grey 3600 CL16.
Ekran kartı: Sapphire RX 6400.
Power: Sharkoon Gold Zero 550W 80+ Gold.
Kasa: Vento VG11a.

Yayın açmayı düşünüyorum.
Ryzen 7 5800x3D.
RTX 3060 12 GB.

Bu iki parçayı eklemeyi düşünüyorum. Sanırım bir sıvı soğutmaya da ihtiyacım var ve ne alacağımı bilmiyorum. Acaba kasaya uyan işimi görebilecek bir sıvı soğutma önerir misiniz? İşlemci ve ekran kartı 1080p yayın açmak için yeterli mi?

Hocam benim RX 6400 Valorant drop yiyor sizde nasıl

Kasaya sığsın belli bir kriter değil.
Bir meblağ belirtin, bütçe sorun değilse neden parça değişimi yapıyorsunuz ki?

Kankam işlemci ve ekran kartı da değiştireceğim sen bana işlemcimi serin tutacak kasama uyan bir sıvı soğutma öner fiyat sınırım yok diyorum.

Kankam işlemci ve ekran kartı da değiştireceğim sen bana işlemcimi serin tutacak kasama uyan bir sıvı soğutma öner fiyat sınırım yok diyorum.

Yani yayın açıp oyun oynayacağım benim şu anki sistemim düşük.

@slyktar
Aldığım zamandan belli rahat rahat oyun oynuyorum herhangi bir problem yok. Sizin sorun ekran kartıyla ilgili sanırım onu aldığınız yere götürün. Garantisi hala devam etmekte mi bilmem ama tercih sizin. Ekran kartı güzel yani herhangi bir sorun yaşamadım AMD Radeon softwear harici oyunuma falan etkisi olmadı. AMD ekran kartları biraz yazılımsal sıkıntılı sanırım.

Son düzenleme:
Bütçe sınırınız yok ise bu kasaya neden parça ekliyorsunuz?
Fiyat sınırım yok dediniz, hiç uğraşmayın 4080/4090 sistem toplayın o halde.

Altı üstü sıvı soğutma 50 bin TL olacak hali yok ya neyi uzatıyorsun ya yardım et ya da yazma sorunlumu musun?
Yardımcı olmaya çalışıyorum, bütçe belirtmiyorsunuz,benim hatam değil.
Birde sorunlu musun demişsiniz,size yardımcı olmaya çalışanlara böyle mi konuşuyorsunuz?
İşlemci ve ekran kartı olarak bunları almayı düşünüyorum diyorsun,bende bütçeni sordum sıvı soğutma ve yükseltme için.
Ayrıca iş görecek kaliteli sıvı soğutmalar bu kasaya sığmayabilir,PSU değişikliği de gerekli.
Amacım bütçeni öğrenip tüm ihtimalleri(işlemci,ekran kartı,kasa,PSU ve soğutucu) sana sunmak ama senin kullandığın dil bu.
Yorumsuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı