Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #11 Cem KARADEMİR dedi: Bence arada kalma. Güncellik her zaman iyidir. Bir de en başta mimari olarak GDDR6 var RX 6400'de. Arada kalmaya hiç gerek yok Genişletmek için tıkla... 517066 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim olayım performans değil 3.0 ile 4.0 arasındaki düşüş ne kadar olur sizin gösterdiğiniz video 4.0 anakarta sahip
Cem KARADEMİR dedi: Bence arada kalma. Güncellik her zaman iyidir. Bir de en başta mimari olarak GDDR6 var RX 6400'de. Arada kalmaya hiç gerek yok Genişletmek için tıkla... 517066 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Benim olayım performans değil 3.0 ile 4.0 arasındaki düşüş ne kadar olur sizin gösterdiğiniz video 4.0 anakarta sahip
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.460 Çözümler 13 6 Mayıs 2022 #12 Ellie1 dedi: Benim olayım performans değil 3.0 ile 4.0 arasındaki düşüş ne kadar olur sizin gösterdiğiniz video 4.0 anakarta sahip Genişletmek için tıkla... Bu da PCI 3.0 ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ellie1 dedi: Benim olayım performans değil 3.0 ile 4.0 arasındaki düşüş ne kadar olur sizin gösterdiğiniz video 4.0 anakarta sahip Genişletmek için tıkla... Bu da PCI 3.0 ile. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et