RX 6400 Sapphire vs PowerColor

truckerMP

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam Sapphire RX6400 almayı planlıyorum yalnız, forumlarda gördüğüm üzere sözü geçen kartın üreticisi olan Sapphire soğutması yüzünden önerilmiyor. Onun yerine PowerColor alın diyorlar. Sizce hangisini almalıyım, soğutma, güncelleme sıklığı ve performansı göz önünde bulundurarak fikirlerinizi paylaşırsanız beni mutlu edersiniz. Şimdiden fikirlerini paylaşacak hocalarıma teşekkürlerimi iletiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam Sapphire RX6400 almayı planlıyorum yalnız, forumlarda gördüğüm üzere sözü geçen kartın üreticisi olan Sapphire soğutması yüzünden önerilmiyor. Onun yerine PowerColor alın diyorlar. Sizce hangisini almalıyım, soğutma, güncelleme sıklığı ve performansı göz önünde bulundurarak fikirlerinizi paylaşırsanız beni mutlu edersiniz. Şimdiden fikirlerini paylaşacak hocalarıma teşekkürlerimi iletiyorum.
Yaklaşık olarak 10 senedir sapphire ekran kartları kullaniyorum. Son bir senede Rx570 4 gb. Rx 570 8gb. Rx 590 8gb se kullanıyordum şuan rx 6900xt se kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Sıcaklık değerleri 75. 76 max. En yüksek 2k grafikte kullanıyorum. Powercolor hakkında maalesef bilgim yok ama sapphire tavsiye edebilirim sorun yaşatmaz.

Kesinlikle Sapphire.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı