RX 6400 sistem alınır mı?

İkinci el minimum 6500 XT'li sistemlere bakın.

Hayır, muhtemelen ya markaya özel bir durum, ya da driverında sorun var. Eğer 12K harcarım dersen RX6600 çok iyi olur.

Bu RX6400 kötüdür muhabbetini anlamıyorum. Bence RX6000 serisinde güç tüketimiyle öne çıkan bir kart tam bir mini PC dostu.

Hayır, muhtemelen ya markaya özel bir durum, ya da driverında sorun var. Eğer 12K harcarım dersen RX6600 çok iyi olur.
aslında rx 6600 lü sistemi alabilirim ama sorun çıkarmı diye düşünüyorum Şuan ben AMD hd 6670 kullanıyorum furmarkta 85 dereceyi gördü oyunlarda flan stabil 50 69 derece arası ve sorun çıkartmaya başladı sistemim RX 6600 de sorun yaşarmıyım diye düşünüyorum

Çıkmaz almışken onu alın, zaten hem sıfır alıyorsunuz sorun çıksa bile bir muhattabınız olacak, ikinci elde bu şansınız yok.

Bu RX6400 kötüdür muhabbetini anlamıyorum. Bence RX6000 serisinde güç tüketimiyle öne çıkan bir kart tam bir mini PC dostu.

Arkadaşlar 6400 ile 6600 karistirdiklari icin 6400'e cop diyorlar aralarindaki fiyat farkini gormuyorlar herhalde. Butceye gore baksalar daha iyi oneride bulunulur. O butceye o kart iyi bir secim. Ama 2 bin daha koyulursa 6600 daha guzel olacaktir.

6400'lü sistemin stoğu yok. 6600 çok daha iyi olur. Teknoloji şans işi 6650XT kullanan arkadaşım sorunsuz kullanıyor.

Çıkmaz almışken onu alın, zaten hem sıfır alıyorsunuz sorun çıksa bile bir muhattabınız olacak, ikinci elde bu şansınız yok.

Gençer Gaming'de sıkıntı var herhalde 6400'lü sistemi 12.5k gösteriyor giriyorsun 9K her neyse 6600'lü sisteme bütçem yeter ama sorun çıkartır mı bilmiyorum bu arada ASRock modelimi daha iyi Sapphire mı 6600 de.

Stok bittigi icindir O, stok biten parcanin fiyatini yazmazlar yeni parca secmenizi isterler. Parca yoksa da alamazsiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…