D DedEmin Centipat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #1 Merhaba. FIFA 23 indirdim ve oyunu gayet akıcı oynuyorum ancak oyunu oynarken örneğin arkadan Spotify açmaya çalıştığımda çok yavaş açılıyor. Halbuki oyun D diskine kurulu. Bu normal bir durum mu? Sistemim şu şekilde. RX 6400. i3 10105F. 8 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2023
Merhaba. FIFA 23 indirdim ve oyunu gayet akıcı oynuyorum ancak oyunu oynarken örneğin arkadan Spotify açmaya çalıştığımda çok yavaş açılıyor. Halbuki oyun D diskine kurulu. Bu normal bir durum mu? Sistemim şu şekilde. RX 6400. i3 10105F. 8 GB RAM.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 5 Şubat 2023 #2 İşlemci az çekirdekli ve RAM düşük. Bunlardan dolayı oluyor olabilir. FIFA işlemciye de yüklenen bir oyun.
İşlemci az çekirdekli ve RAM düşük. Bunlardan dolayı oluyor olabilir. FIFA işlemciye de yüklenen bir oyun.
D DedEmin Centipat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #3 Lee Yubin dedi: İşlemci az çekirdekli ve RAM düşük. Bunlardan dolayı oluyor olabilir. FIFA işlemciye de yüklenen bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam peki arkadan müzik açarsam oyun çok kasar mı ?
Lee Yubin dedi: İşlemci az çekirdekli ve RAM düşük. Bunlardan dolayı oluyor olabilir. FIFA işlemciye de yüklenen bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam peki arkadan müzik açarsam oyun çok kasar mı ?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.372 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 5 Şubat 2023 #4 DedEmin dedi: Hocam peki arkadan müzik açarsam oyun çok kasar mı ? Genişletmek için tıkla... RAM dolarsa kasar.
DedEmin dedi: Hocam peki arkadan müzik açarsam oyun çok kasar mı ? Genişletmek için tıkla... RAM dolarsa kasar.