Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.069 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #31 bunuhaketttin dedi: Yerim Adana burada takas yapacak biri yoktur herhalde oynayacagim oyunlar RDR2 God of War Cyberpunk 2077 God of War ragnarok oynarım herhalde ilerdede. Genişletmek için tıkla... Texture(doku) kalitesi bir oyunda en çok VRAM yiyen ayardır bunu düşükte tutmalısınız. Onun haricinde bir 8 GB RAM daha alınmalı.
bunuhaketttin dedi: Yerim Adana burada takas yapacak biri yoktur herhalde oynayacagim oyunlar RDR2 God of War Cyberpunk 2077 God of War ragnarok oynarım herhalde ilerdede. Genişletmek için tıkla... Texture(doku) kalitesi bir oyunda en çok VRAM yiyen ayardır bunu düşükte tutmalısınız. Onun haricinde bir 8 GB RAM daha alınmalı.
B bunuhaketttin Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #32 Gameon dedi: Texture(doku) kalitesi bir oyunda en çok VRAM yiyen ayardır bunu düşükte tutmalısınız. Onun haricinde bir 8 GB RAM daha alınmalı. Genişletmek için tıkla... RDR2 ve god of warda yüksek dokuda oynarım herhalde.
Gameon dedi: Texture(doku) kalitesi bir oyunda en çok VRAM yiyen ayardır bunu düşükte tutmalısınız. Onun haricinde bir 8 GB RAM daha alınmalı. Genişletmek için tıkla... RDR2 ve god of warda yüksek dokuda oynarım herhalde.
Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.069 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #33 bunuhaketttin dedi: RDR2 ve god of warda yüksek dokuda oynarım herhalde. Genişletmek için tıkla... RDR2 olur diğerini bilmiyorum.
bunuhaketttin dedi: RDR2 ve god of warda yüksek dokuda oynarım herhalde. Genişletmek için tıkla... RDR2 olur diğerini bilmiyorum.
B bunuhaketttin Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 277 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #34 Gameon dedi: RDR2 olur diğerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten monitörüm 1366ya 768.
Gameon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 1.069 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #35 bunuhaketttin dedi: Zaten monitörüm 1366ya 768. Genişletmek için tıkla... Monitör almayı düşündünüz mü?
bunuhaketttin dedi: Zaten monitörüm 1366ya 768. Genişletmek için tıkla... Monitör almayı düşündünüz mü?