A alperozer Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 213 Yer Bilgisayar Başında Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #1 Selam yeni ekran kartı aldım modeli fotoğrafta ama hangi kabloyu başlayacağımı bilmiyorum birisinde P9 birisinde de P10 yazıyor sizce hangisi takmalıyım? Psu modeli de bu Dosya Ekleri 20220728_130925.jpg 274,5 KB · Görüntüleme: 37
Selam yeni ekran kartı aldım modeli fotoğrafta ama hangi kabloyu başlayacağımı bilmiyorum birisinde P9 birisinde de P10 yazıyor sizce hangisi takmalıyım? Psu modeli de bu
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 28 Temmuz 2022 #2 Ikisi de ayni kablo fark etmez yani.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 28 Temmuz 2022 #3 Ekstra güç kablosu istemiyor bildiğim kadarıyla, bir altı RX 6400 var hiç güç kablosu istemiyordu muhtemelen sizde de öyle. Moltreach dedi: Ekstra güç kablosu istemiyor bildiğim kadarıyla, bir altı RX 6400 var hiç güç kablosu istemiyordu muhtemelen sizde de öyle. Genişletmek için tıkla... AMD sitesinden bakar mısınız bir özelliklerine güç kablosu istiyorsa bile 6 pin vs yazar orada.
Ekstra güç kablosu istemiyor bildiğim kadarıyla, bir altı RX 6400 var hiç güç kablosu istemiyordu muhtemelen sizde de öyle. Moltreach dedi: Ekstra güç kablosu istemiyor bildiğim kadarıyla, bir altı RX 6400 var hiç güç kablosu istemiyordu muhtemelen sizde de öyle. Genişletmek için tıkla... AMD sitesinden bakar mısınız bir özelliklerine güç kablosu istiyorsa bile 6 pin vs yazar orada.
Keahi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #4 Moltreach dedi: Ekstra güç kablosu istemiyor bildiğim kadarıyla, bir altı RX 6400 var hiç güç kablosu istemiyordu muhtemelen sizde de öyle. AMD sitesinden bakar mısınız bir özelliklerine güç kablosu istiyorsa bile 6 pin vs yazar orada. Genişletmek için tıkla... İstiyor hocam bende yeni aldım. Sırf bu yüzden PSU değiştirdim.
Moltreach dedi: Ekstra güç kablosu istemiyor bildiğim kadarıyla, bir altı RX 6400 var hiç güç kablosu istemiyordu muhtemelen sizde de öyle. AMD sitesinden bakar mısınız bir özelliklerine güç kablosu istiyorsa bile 6 pin vs yazar orada. Genişletmek için tıkla... İstiyor hocam bende yeni aldım. Sırf bu yüzden PSU değiştirdim.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 28 Temmuz 2022 #5 Keahi dedi: İstiyor hocam bende yeni aldım. Sırf bu yüzden PSU değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Evet istiyormuş yeni gördüm benim hatam. Additional Power connector: 1x6-pin
Keahi dedi: İstiyor hocam bende yeni aldım. Sırf bu yüzden PSU değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Evet istiyormuş yeni gördüm benim hatam. Additional Power connector: 1x6-pin
A alperozer Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 213 Yer Bilgisayar Başında Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #6 Keahi dedi: İstiyor hocam bende yeni aldım. Sırf bu yüzden PSU değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Hocam peki hangi kabloyu takmalıyım
Keahi dedi: İstiyor hocam bende yeni aldım. Sırf bu yüzden PSU değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Hocam peki hangi kabloyu takmalıyım
Keahi Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #7 alperozer dedi: Hocam peki hangi kabloyu takmalıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence ikisi de takılabilir. Birisini takıp güç geliyor mu diye denersin baktın gelmiyor diğerini takarsın.
alperozer dedi: Hocam peki hangi kabloyu takmalıyım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence ikisi de takılabilir. Birisini takıp güç geliyor mu diye denersin baktın gelmiyor diğerini takarsın.
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #8 6 pin olan kablo varsa onu takacaksınız.
A alperozer Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 213 Yer Bilgisayar Başında Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #9 Keahi dedi: Hocam bence ikisi de takılabilir. Birisini takıp güç geliyor mu diye denersin baktın gelmiyor diğerini takarsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyip sonucu atacağım
Keahi dedi: Hocam bence ikisi de takılabilir. Birisini takıp güç geliyor mu diye denersin baktın gelmiyor diğerini takarsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyip sonucu atacağım