RX 6500 - i5 6500 sistem ne kadar eder?

2600 olsun tamam. Bir kere arkadaşın sistemi rahat 5K eder. Zaten RX6500'e 3-4K istiyorlar. 2.6K mönitor +400TL ıvır zıvır = 8K.
4k ya RX 6600 bulabiliyosun hocam. 3.250TL'ye 5700XT aldım performansta o kartı katlayan.

Kartı çok temizse satacağı fiyat 2500. Oda keriz varsa 1800TL civarına 1650s almak yerine gidip 6500Xt alacak birini bulursa satar. İşlemci ve anakart zaten milattan kalma.

Monitör ve klavye ile beraber Max 7K oda adam babasının hayrına extra para vermek isterse.

8K eder o sistem. Sana 6K'lık sistem atayım.

He bana hava hoş arkadaş istediği fiyattan koysun bana zararı yok sonra niye satamıyorum diye üzülür sadece.

Sorun orda zaten o parçalar da o fiyatı haketmiyo. Sahibinden üzerinde o fiyatı hakedecek sistem bulmak samanlıkta iğne aramakla eşdeğer değil daha zor.

He bana hava hoş arkadaş istediği fiyattan koysun bana zararı yok sonra niye satamıyorum diye üzülür sadece.
Tamam. Sen git adama 7-8K'lık sistemi sattır 6K'ya. 6K'da adam R5 240'lı sistem satıyor mönitorlü. RX6500 var arkadaşın bilgisayarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…