mrhit Femtopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #1 Merhaba bu ekran kartını aldım ancak ekran kartının video kaydı alma (ekran kaydı alma) özelliği var mı, varsa da kullanamıyorum, yardımcı olur musunuz? ReLive kurmanız gerekli deniyor ama bende Adrenalin diye bir yazılım çıkıyor.
Merhaba bu ekran kartını aldım ancak ekran kartının video kaydı alma (ekran kaydı alma) özelliği var mı, varsa da kullanamıyorum, yardımcı olur musunuz? ReLive kurmanız gerekli deniyor ama bende Adrenalin diye bir yazılım çıkıyor.
spukka Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #2 Adrenaline üzerinde şöyle 4 tane seçenek bulunuyor. Record&stream kısmından kayıt seçeneğine ulaşabilirsiniz. Eğer kayıt etme kapalı gibi bir durum söz konusu ise ayarlarda bulunan kısımdaki yerde şu seçeneği açmanız yeterli. edit: Benim hatam,6500 XT encoding içermediğinden dolayı GPU kullanarak kayıt edemezsiniz.Ancak OBS vs. üzerinden cpu ile kayıt yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Adrenaline üzerinde şöyle 4 tane seçenek bulunuyor. Record&stream kısmından kayıt seçeneğine ulaşabilirsiniz. Eğer kayıt etme kapalı gibi bir durum söz konusu ise ayarlarda bulunan kısımdaki yerde şu seçeneği açmanız yeterli. edit: Benim hatam,6500 XT encoding içermediğinden dolayı GPU kullanarak kayıt edemezsiniz.Ancak OBS vs. üzerinden cpu ile kayıt yapabilirsiniz.
C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 7 Mart 2022 #3 spukka dedi: Adrenaline üzerinde şöyle 4 tane seçenek bulunuyor. Record&stream kısmından kayıt seçeneğine ulaşabilirsiniz. Eki Görüntüle 1325439 Eğer kayıt etme kapalı gibi bir durum söz konusu ise ayarlarda bulunan kısımdaki yerde şu seçeneği açmanız yeterli. Eki Görüntüle 1325443 Genişletmek için tıkla... RX 6500 XT de bu menü yok çünkü kartın kayıt alma özelliği yok. Artı 0 Eksi
spukka dedi: Adrenaline üzerinde şöyle 4 tane seçenek bulunuyor. Record&stream kısmından kayıt seçeneğine ulaşabilirsiniz. Eki Görüntüle 1325439 Eğer kayıt etme kapalı gibi bir durum söz konusu ise ayarlarda bulunan kısımdaki yerde şu seçeneği açmanız yeterli. Eki Görüntüle 1325443 Genişletmek için tıkla... RX 6500 XT de bu menü yok çünkü kartın kayıt alma özelliği yok.