RX 6500 XT 4 GB 64 Bit alınır mı?

Bütçe
6000

Mujo Corhamzic

Hectopat
Yer
Novipazar, Serbia
Daha fazla  
Herkese merhaba, sistem özelliklerini ve bütçeyi aşağıda paylaşacağım daha iyi uyum sağlayacağını düşündüğünüz bir tavsiye var ise RX 6500 XT yerine oda olur. Eski AMD kartı kullanıcısıyım o yüzden sürücü problemleri devam ediyorsa AMD karttan direkt vazgeçeceğim kullananlar bilgi paylaşırsa sevinirim.

Bazı sistem özellikleri:
Intel i5 11400F.
Intel B560M-A Pro.
Güç kaynağı: 600W 80+ Bronze.

Bütçe: 6000₺

Son düzenleme:
3-4 gündür kullanıyorum Sapphire 6500XT'yi hatta PCI 3.0 da 3.0 da kullanıyorum anakart işlemci PUBG de fan çalışmadı daha 60 derece geçmiyor kart. Sürücü kaynaklı bir şey yaşamadım daha. Zaten bilirsin sen p. Cı 4 ile kullanacaksın kart 1660 yaklaşıyor.

RX 6500 XT ile RTX 3050 veya RX 6600 arasında çok fark var. Eğer mümkünse bütçenizi biraz daha arttırıp RTX 3050 veya RX 6600 almanızı öneririm.

Oyun oynarken fan çalışmıyorsa tam kullanmıyor olabilirsiniz. V-Sync veya Frame Limit açık olabilir.

Kart ısınınan bir kat değil tam kullanıyordur bence Ultra'da oynadım 100 üstü FPS. Modartpc bakabilirsin orada da söylüyor zaten.

RX 6500 XT ile RTX 3050 veya RX 6600 arasında çok fark var. Eğer mümkünse bütçenizi biraz daha arttırıp RTX 3050 veya RX 6600 almanızı öneririm.

Maalesef bütçe maksimum ulaşabileceği sınırda daha fazla arttıramam.
Kart ısınınan bir kat değil tam kullanıyordur bence Ultra'da oynadım 100 üstü FPS. Modartpc bakabilirsin orada da söylüyor zaten.

Herhangi bir sürücü problemi ile karşılaştınız mı? WattMan hatası falan?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bak burada 50 derece geçmiyor kolay kolay. Bende de saniyelik 60 oluyor fan dönüp duruyor zaten.
Maalesef bütçe maksimum ulaşabileceği sınırda daha fazla arttıramam.

Herhangi bir sürücü problemi ile karşılaştınız mı? WattMan hatası falan?

Hayır hiç yaşamadım şu anlık.

Hocam 4 GB VRAM'i var kart oldukça yetersiz bir oyun çıkar 3 ay sonra oynamak istersin oynatmaz aldığına değmez 4500 TL de fiyatı var az değil 6000 bütçen varsa indirimlerde RTX 3050 ya da 1660 Super yakalamaya çalış altına düşme bu kartların.

Sıcaklık hedefi performans VBIOS'ta 50-51, sessiz VBIOS'ta 59-60 derece, ikisinde de fanlar sürekli çalışıyor gözüküyor. 100 Watt çeken, 860 gramlık çift fanlı bir kart için normali bu. Fan profiliniz 60'a sabitleyecek şekilde değil de tırmandırıp indirecek şekilde mi ayarlı?

Doğru söylüyorsunuz fakat söylediğiniz iki kartta RX6500'ün 2 katı fiyatında en az. İndirim ile de yarı fiyatına düşmelerini beklemek saçma olur.

Hiç bilmiyorum geldiği gibi kullandım sadece chil aktif ettim FPS 60 70 sabitledim fazlasına gerek yok diye düşünerek hem kart yorulmaz hem dediğiniz gibi fazla ısınmaz eminde değilim ama.
Doğru söylüyorsunuz fakat söylediğiniz iki kartta RX6500'ün 2 katı fiyatında en az. İndirim ile de yarı fiyatına düşmelerini beklemek saçma olur.

Bu aralar düşüş var gibi takip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…