RX 6500 XT aldıktan sonra FPS düştü

İşletim sistemi
Windows 10

Dolan_The_Duck

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
AMD RADEON 6500 XT
Anakart
A320M PRO-VH PLUS(MS-7B07)
Merhaba. Öncelikle bilgisayardan çok anlayan birisi değilim. 2 hafta önce Vatan'a gittim ve bana bu ekran kartını önerdiler. Ben de aldım. İlk başta açılmadı sonra abi "BIOS güncellemesi yapacağım, sonra tekrar gel" dedi. Geldim aldım lâkin FPS değerlerim artmadı aksine düştü. Arayıp sorduğumda YouTube'dan videolara bakıp FPS arttırmamı söyledi. Fakat yine artmadı.
Sistem özelliklerim:
  • AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics, 3500 MHz, 4 çekirdek, 4 mantıksal işlemci.
  • 8 GB RAM (şu an sadece 2,62 GB kullanılabilir)
  • AMD Radeon RX 6500 XT.
  • A320M PRO-VH Plus(MS-7B07)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Kartı sürücüsü indirdin mi ?

Ayrıca RAM tek kanal mı ?

Tek kanal RAM Çift Kanal RAM'den daha az performanslı ve hangi sürücüyü indirdiniz sürümünü söyleyin.

Ve hangi oyunda FPS düşmeye başladı?

Adrenalin 22.11.2 (WHQL). TF2 ve CS:GO'da düştü. Normalde TF2 de güçlü bilgisayarlar için Config var. Onu da indirdim ama çok da bir şey değişmedi.

RAM'ini ve BIOS pilini söküp 2dk sonra tekrar takar mısın? RAM'i diğer slota tak ama.

Bilgisayar parçalarını takmayı çok da bilmiyorum. Başka bir yolu var mı?

Bunu denemeniz lazım. Bilgisayarın özellikler kısmında 2.62 GB kullanılabilir yazması normal değil ancak görev yöneticisinde o yazıyorsa normal.

Bunu denemeniz lazım. Bilgisayarın özellikler kısmında 2.62 GB kullanılabilir yazması normal değil ancak görev yöneticisinde o yazıyorsa normal.

Zaten RAM takmak kolay. Clipsleri aç RAM'i çek. Takarkende clipsler açık olacak tık sesi gelene kadar 2 taraftan da basıcaksınız. BIOS pili takmak zaten tartı pili takmak gibi.

Tamamdır hocam teşekkürler. Bir deneyip geleceğim.

Görüntü gelmiyor şimdi. Ama bilgisayar çalışıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…