ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.040 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #21 Dolan_The_Duck dedi: Ekran kartım yoktu. Onun yerine işlemciden alıyordum görüntüyü. AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics, 3500 MHz, 4 çekirdek, 4 mantıksal işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisinden dahili ekran kartının olduğu bölümü atar mısınız?
Dolan_The_Duck dedi: Ekran kartım yoktu. Onun yerine işlemciden alıyordum görüntüyü. AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics, 3500 MHz, 4 çekirdek, 4 mantıksal işlemci. Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisinden dahili ekran kartının olduğu bölümü atar mısınız?
Dolan_The_Duck Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #22 SEMIKAANCAKIR dedi: Kablo ekran kartına takılı mı? Genişletmek için tıkla... Evet... Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Görüntü var şuan. Ekran kartını da görüyor. ŞenolGüneş dedi: Hocam görev yöneticisinden dahili ekran kartının olduğu bölümü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu kısım mı acaba?
SEMIKAANCAKIR dedi: Kablo ekran kartına takılı mı? Genişletmek için tıkla... Evet... Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Görüntü var şuan. Ekran kartını da görüyor. ŞenolGüneş dedi: Hocam görev yöneticisinden dahili ekran kartının olduğu bölümü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu kısım mı acaba?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.040 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #23 Dolan_The_Duck dedi: Evet... Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Görüntü var şuan. Ekran kartını da görüyor. Eki Görüntüle 1611681 Bu kısım mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam diğer ekran kartının olduğu kısım.
Dolan_The_Duck dedi: Evet... Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Görüntü var şuan. Ekran kartını da görüyor. Eki Görüntüle 1611681 Bu kısım mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam diğer ekran kartının olduğu kısım.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.223 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #24 Dolan_The_Duck dedi: Vet... Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Görüntü var şu an. Ekran kartını da görüyor. Genişletmek için tıkla... Bazen kabloyu ekran kartına değil anakarta takabiliyorlar onu merak ettim.
Dolan_The_Duck dedi: Vet... Ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Görüntü var şu an. Ekran kartını da görüyor. Genişletmek için tıkla... Bazen kabloyu ekran kartına değil anakarta takabiliyorlar onu merak ettim.
Dolan_The_Duck Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #25 ŞenolGüneş dedi: Hayır hocam diğer ekran kartının olduğu kısım. Genişletmek için tıkla...
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.040 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #26 Hocam siz beni yanlış anladınız. İşlemcinin içinde Vega ekran kartı var. Onun olduğu bölümü istiyorum. Vega 8 GPU sunun olduğu yeri istiyorum.
Hocam siz beni yanlış anladınız. İşlemcinin içinde Vega ekran kartı var. Onun olduğu bölümü istiyorum. Vega 8 GPU sunun olduğu yeri istiyorum.
Dolan_The_Duck Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #27 ŞenolGüneş dedi: Hocam siz beni yanlış anladınız. İşlemcinin içinde Vega ekran kartı var. Onun olduğu bölümü istiyorum. Vega 8 GPU sunun olduğu yeri istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Lâkin Windows aygıtı durdurmuş. Görev yöneticisinde yok.
ŞenolGüneş dedi: Hocam siz beni yanlış anladınız. İşlemcinin içinde Vega ekran kartı var. Onun olduğu bölümü istiyorum. Vega 8 GPU sunun olduğu yeri istiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Lâkin Windows aygıtı durdurmuş. Görev yöneticisinde yok.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 24 Aralık 2022 #28 Dolan_The_Duck dedi: Evet sürücüyü indirdim ve tek kanal. Genişletmek için tıkla... ram tek kanal ve işlemci darboğaz yapıyor.Fps düşüşü normal.Çift kanal ram yapmanız gerekiyor.
Dolan_The_Duck dedi: Evet sürücüyü indirdim ve tek kanal. Genişletmek için tıkla... ram tek kanal ve işlemci darboğaz yapıyor.Fps düşüşü normal.Çift kanal ram yapmanız gerekiyor.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.040 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #29 Dolan_The_Duck dedi: Tamam hocam. Lâkin Windows aygıtı durdurmuş. Görev yöneticisinde yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aygıt yöneticisinden tekrardan çalıştırın.
Dolan_The_Duck dedi: Tamam hocam. Lâkin Windows aygıtı durdurmuş. Görev yöneticisinde yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aygıt yöneticisinden tekrardan çalıştırın.