4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 14 Şubat 2022 #11 DKB dedi: XFX kalitesiz marka mı? Şakadır umarım. Genişletmek için tıkla... En kalitesizlerinden biridir. 6600 XT modelleri tam bir fiyasko. 499337 dedi: O zaman degistirsin. Masaustunde sesi tahmin edemiyorum ama laptopta cok az oldugu icin dert etmedim. Genişletmek için tıkla... Laptop'da fan sesi de olabilir sonuçta.
DKB dedi: XFX kalitesiz marka mı? Şakadır umarım. Genişletmek için tıkla... En kalitesizlerinden biridir. 6600 XT modelleri tam bir fiyasko. 499337 dedi: O zaman degistirsin. Masaustunde sesi tahmin edemiyorum ama laptopta cok az oldugu icin dert etmedim. Genişletmek için tıkla... Laptop'da fan sesi de olabilir sonuçta.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #12 443652 dedi: En kalitesizlerinden biridir. 6600 XT modelleri tam bir fiyasko. Laptop'da fan sesi de olabilir sonuçta. Genişletmek için tıkla... XFX hakkında gram bir fikrin yok sanırım. XFX gayet kaliteli bir marka sadace RX 6600 XT için bir markanın üstünü çizemezsin. Ona bakılırsa ASUS Phoenix serisini de biliyoruz MSI Armor serilerini de biliyoruz ancak ikisi de gayet kaliteli markalar.
443652 dedi: En kalitesizlerinden biridir. 6600 XT modelleri tam bir fiyasko. Laptop'da fan sesi de olabilir sonuçta. Genişletmek için tıkla... XFX hakkında gram bir fikrin yok sanırım. XFX gayet kaliteli bir marka sadace RX 6600 XT için bir markanın üstünü çizemezsin. Ona bakılırsa ASUS Phoenix serisini de biliyoruz MSI Armor serilerini de biliyoruz ancak ikisi de gayet kaliteli markalar.