copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 14 Ekim 2022 #1 RX 6500 XT ile sadece FSR açıkken coil whine sesi geliyor. Yük altındayken ses gelmiyordu. Bu benim için bir sorun teşkil etmiyor fakat gerçekten merak ettim, sizce neden böyle oluyor?
RX 6500 XT ile sadece FSR açıkken coil whine sesi geliyor. Yük altındayken ses gelmiyordu. Bu benim için bir sorun teşkil etmiyor fakat gerçekten merak ettim, sizce neden böyle oluyor?
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.074 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #2 Görülebildiği söyleniyordu. Performansa ya da karta bir zararı yok sadece sesi rahatsız edici. Artı 0 Eksi
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 15 Ekim 2022 #3 Benim bu soruna sahip tüm AMD kartlarım 1 2 yıl içersinde çöp oldu. Artı -3 Eksi
KS KS copsayd Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 795 Çözümler 2 16 Ekim 2022 #4 NITRO dedi: Benim bu soruna sahip tüm AMD kartlarım 1 2 yıl içerisinde çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Çöp oldu derken? Ne oldu kartlarınıza? Artı 0 Eksi
NITRO dedi: Benim bu soruna sahip tüm AMD kartlarım 1 2 yıl içerisinde çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Çöp oldu derken? Ne oldu kartlarınıza?
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #5 NITRO dedi: Benim bu soruna sahip tüm AMD kartlarım 1 2 yıl içersinde çöp oldu. Genişletmek için tıkla... normalde kime sorarsanız sorun coil whine ın zararı yoktur. Ekran kartları üzerinde işlemmi uyguladınız? Artı 0 Eksi
NITRO dedi: Benim bu soruna sahip tüm AMD kartlarım 1 2 yıl içersinde çöp oldu. Genişletmek için tıkla... normalde kime sorarsanız sorun coil whine ın zararı yoktur. Ekran kartları üzerinde işlemmi uyguladınız?
METRHN Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 325 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Normal Bir İnsan 16 Ekim 2022 #6 Abu Thabit Koghony dedi: Normalde kime sorarsanız sorun coil whine ın zararı yoktur. Ekran kartları üzerinde işlemmi uyguladınız? Genişletmek için tıkla... Zaten bir sorun çıkarmıyor. Bu coil whine sorunu kondansatör güzel filtre edemediği için oluşuyor. Artı 0 Eksi
Abu Thabit Koghony dedi: Normalde kime sorarsanız sorun coil whine ın zararı yoktur. Ekran kartları üzerinde işlemmi uyguladınız? Genişletmek için tıkla... Zaten bir sorun çıkarmıyor. Bu coil whine sorunu kondansatör güzel filtre edemediği için oluşuyor.
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 23 Ekim 2022 #7 copsayd dedi: Çöp oldu derken? Ne oldu kartlarınıza? Genişletmek için tıkla... Garanti süreçleri içersinde çöp oldular. Yani bozuldular. Artı 0 Eksi
copsayd dedi: Çöp oldu derken? Ne oldu kartlarınıza? Genişletmek için tıkla... Garanti süreçleri içersinde çöp oldular. Yani bozuldular.