Ya dostum Allah aşkına ne alakası var, ne saçmalıyorsun ya? Konu sahibi soru sordu, direkt sorunun PSU'da dedin. Niye diyorum verecek cevabın yok. Yaptığın tek şey PSU'nun markasına bakıp sorun PSU'da demek. Nereden biliyorsun açıkla. Nasıl tespit ettin PSU'da sorun olduğunu?
Bir bilgin yok, aklına gelen 3 tane markayı saydın adama. Soruyorum sana, yeni PSU alırsa ve sorunu çözülmezse kaçıp gidecek misin yoksa çıkıp özür dileyip PSU'nun parasını konu sahibine atacak mısın? Ben söyleyeyim, kaçıp gideceksin. Sırf yazmış olmak için yazıyorsun. Şu an boşu boşuna senin yüzünden konu uzuyor.
Ben ihtimaller üzerinden gidiyorum, aldığı hatalar konusunda diğer açılmış konulara baktım ve sürücü sorunu olup çözenler olmuş. Direkt senin gibi balıklama şu bozuk diye atlamıyorum. Şu an battıkça batıyorsun.
Direkt bu adamın tavsiyesine uyup yeni PSU almamalısın öncelikle.
Kod 31: Sürücü sorunlarıyla ilgili oluyor genelde. Ekran kartını çıkartıp tekrardan tak, sonra DDU ile güvenli modda sürücüleri komple sil ve en güncel sürücüyü kur. Adımları doğru uyguladığına emin misin?