RX 6500 XT driver kendi kendine siliniyor

Nemİx

Decapat
Daha fazla  
Driverları denedim bilgisayarımı sıfırladım ancak driver silinmeye devam etti. Ve silindiğinde de ekran bir anda kapanıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor başlattığımda ise drıverın silinmiş olarak görüyorum. Driver silinmiş halde kullandığımda ise yine ekran gidiyordu 1-2 saat kullanıyordum belki 15-30 dk yine kendi kendine ekran gidiyordu.

Bu problemleri aylar önce bende yaşıyordum ve sorun sürücülerin silinmesi değil.

Sorun bu:
1653921114587-png.30353

Ne yaparsam ne denersem deniyeyim hiç bir şekilde bu problemi çözemedim. Bir kaç kişi de daha böyle problemler yaşadı ve sanırsam kronik bir problem.
Denemediğim sadece modlanmış sürücüler. O zamanlar bilmediğim için deneyemedim, eğer denemek isterseniz linki bırakıyorum.

Bu problemleri aylar önce bende yaşıyordum ve sorun sürücülerin silinmesi değil.

Sorun bu:
1653921114587-png.30353

Ne yaparsam ne denersem deniyeyim hiç bir şekilde bu problemi çözemedim. Bir kaç kişi de daha böyle problemler yaşadı ve sanırsam kronik bir problem.
Denemediğim sadece modlanmış sürücüler. O zamanlar bilmediğim için deneyemedim, eğer denemek isterseniz linki bırakıyorum.
Hocam bu attığınız çözüm yöntemi işe yarıyor mu

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı