RX 6500 XT FurMark test sonucu nasıl?

Mehmet Körük

Hectopat
Daha fazla  
Sapphire RX 6500 XT ekran kartı aldım. Coil whine var ama testler bunlar. Sizce nasıl iyi mi servise göndermek için?

1651493769206.png

FurMark'ta coilwhine olmuyorsa yüksek FPS'te yapıyor demektir RX 6000 serisinde de bu sorun mevcut yapacak bir şey yok.
Polemiğe girmek istemiyorum ama yüksek FPS ile CW arasında nasıl bir bağ kurdunuz? CW, birden farklı elektronik üründe görülebilen bir durumdur. Kalkıp bunu AMD'nin RX6000 serisine nasıl yıktınız yahu? Güç kaynaklarında bile oluyor ki onun arkasında da mı AMD var? CW, servis tarafından sorun olarak görülmez. Çünkü ürünün çalışmasını engelleyecek bir unsur doğurmaz. Üst seviye ürünlerde bile görülebilir. He kullanıcı bu sesten rahatsız oluyorsa iade talep edebilir.

Polemiğe girmek istemiyorum ama yüksek FPS ile cw arasında nasıl bir bağ kurdunuz? Cw, birden farklı elektronik üründe görülebilen bir durumdur. Kalkıp bunu AMD'nin RX6000 serisine nasıl yıktınız yahu? Güç kaynaklarında bile oluyor ki onun arkasında da mı AMD var? Cw, servis tarafından sorun olarak görülmez. Çünkü ürünün çalışmasını engelleyecek bir unsur doğurmaz. Üst seviye ürünlerde bile görülebilir. He kullanıcı bu sesten rahatsız oluyorsa iade talep edebilir.

Bu arada arkadaş doğur açıkladı FPS60 sabitelendiğinde cw yapmıyor çünkü düşük MHz kullanıyor ama yüke bindiğinde FPS arttıkca MHz değeride artığı için ses yükseliyor.
Coil whine için uğraşmaya değimez hocam bende de aynı kartın MSI modeli var durum aynı yenisi ile değiştirseniz tekrar coil whine çıkma ihtimali var.

Doğru hocam ne bileyim bir de kartta fabrikasyon leke çıktı ondan vereyim dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı