dsEc Decapat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #21 Cryptonix dedi: Ben 1700 diye hatırlıyordum o yüzden yazdım. Genişletmek için tıkla... Sanırım o üçlü olayı olmuyor Hououin Kyouma dedi: Her şeyi açıkça yazdım, anlayamıyorsan sorun sende. Bütün mesajları dikkate alsaydın bu kadar soru sormazdın. Genişletmek için tıkla... Cevaplamak istemezsen lütfen cevaplama zorla yazdırmıyorum fakat bir konuda birine yardım ederken anlamıyor musun sen? Falan böyle sert tepkilere gerek yok. Bilmediğim bir konu olmasa buraya yazmazdım. Teşekkür ederim yine de yardımın için.
Cryptonix dedi: Ben 1700 diye hatırlıyordum o yüzden yazdım. Genişletmek için tıkla... Sanırım o üçlü olayı olmuyor Hououin Kyouma dedi: Her şeyi açıkça yazdım, anlayamıyorsan sorun sende. Bütün mesajları dikkate alsaydın bu kadar soru sormazdın. Genişletmek için tıkla... Cevaplamak istemezsen lütfen cevaplama zorla yazdırmıyorum fakat bir konuda birine yardım ederken anlamıyor musun sen? Falan böyle sert tepkilere gerek yok. Bilmediğim bir konu olmasa buraya yazmazdım. Teşekkür ederim yine de yardımın için.