RX 6500 XT için işlemci önerisi

İşlemciye verilen para zaten 3.6 k bu fiyata oranlayıp da bakın 1/6 daha fazla ödüyor. Yoksa tabii fazla para değil. Ancak 5600x fiyat performans bir işlemci değil. Düşündüğünüz gibi bir fark yok arada.
Doğru diyorsunuz zaten biraz almışkan arada 3-5 fark varsa bir tık üstü iyidir mantığındayım abartmadan ama sizin dediğinizde mantıklı.
aralarında 700 TL fiyat farkı var bu arada
aynı şey 2 adana dürüm ayran fiyatı burda ha şehirden şehire değişir orası ayrı

okuman yok galiba ilk başta yanlış anladığım için değiştirdim dedim zaten

2 video izleyip her şeyden anlamıyorsun kanka haberin olsun

Okuman yok galiba ilk başta yanlış anladığım için değiştirdim dedim zaten

Tamam işte sen söylüyorsun ya yanlış anlayıp hata yapmışsın sonra değiştirmsin bende sorun yok herkes hata yapar diyorum sorunun ne anlamıyorum ki

Mevzu eğer ki RX 6400 ve RX 6500 XT ise anakart seçimi ciddi önem arz ediyor, zira bu iki ekran kartı 64 Bit ve PCI-e X4 sebebi ile tam performans verebilmek için PCI-e 4.0 anakart ve işlemciye ihtiyaç duyuyor. Eğer gidip ucuz diye A320 ya da B450 anakart ve Ryzen 5 5600 alırsanız anakart tarafındaki PCI-e 3.0 desteği ile sınırlanıyor olmanız kartta belirli oyunlarda performans sorunlarına yol açabilir ve yine ümit ettiğiniz performansı alamayabilirsiniz.

bu konunda bilgim yok siz arkadaşa bir anakart önerisi yaparsanız hoş olur.

Kaçmış bütçesi? Yazmıyor konuda.

Bütçe yok zaten adam uyumlumu değil mi demiş siz öle üst perde donanımdan girince dedim ki sistem özelliklerini belirtmiş ordan bütçe ve durum analizi yapabilirsiniz o sistemi kullanan kişinin bütçesi yüksek değildir. öle bi bütçe toplamış olsa bu konuyu açmaz şu kadar bütçe var sistem önerin die konu açar lütfen konudaki sorayı yönelik çözüm belirtin

7500F üst perde falan değil, ortalama bir işlemci. Bu devirde AM4 sistem toplanmaz sıfırdan.

Ben ilk başta yazdım ben DDR5 sistem alamayacağını fark edince değiştirdim zaten ve 5600 X önerdim bu yazdıklarını diğerlerinede yazarsan sevinirim.

Ben ilk başta yazdım ben DDR5 sistem alamayacağını fark edince değiştirdim zaten ve 5600 X önerdim bu yazdıklarını diğerlerinede yazarsan sevinirim.
Diğer arkadaş çok agresif çıktı zaten her türlü sıfırdan toplayacak çünkü elindeki sistem zaten DDR3. AM4 toplamaktansa AM5 öneririm, illa AM4 alacaksa da 5600'den yürüsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…