K Kerem Karataş Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 155 Çözümler 2 8 Mayıs 2022 #11 Oktay Gökşen dedi: Msi z170a gaming anakarta rx6500 xt uyarmı ? Genişletmek için tıkla... Uyar ama pcı 3.0 olduğu için karttan tam performans alamazsın
Oktay Gökşen dedi: Msi z170a gaming anakarta rx6500 xt uyarmı ? Genişletmek için tıkla... Uyar ama pcı 3.0 olduğu için karttan tam performans alamazsın
Oktay Gökşen Zeptopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #12 Kerem Karataş dedi: Uyar ama pcı 3.0 olduğu için karttan tam performans alamazsın Genişletmek için tıkla... Kimiside uymaz çalıştırmaz diyor
Kerem Karataş dedi: Uyar ama pcı 3.0 olduğu için karttan tam performans alamazsın Genişletmek için tıkla... Kimiside uymaz çalıştırmaz diyor
K Kerem Karataş Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 155 Çözümler 2 11 Mayıs 2022 #13 Oktay Gökşen dedi: Kimiside uymaz çalıştırmaz diyor Genişletmek için tıkla... Ne alaka ağzı olan konuşuyor yemin ediyorum bak bu sitenin linkini atıyorum sana senin anakartının chipseti ile uyumlu olan ekran kartları listesi var MSI Z170A GAMING PRO ATX LGA1151 Motherboard Compatible Video Cards - PCPartPicker MSI Z170A GAMING PRO ATX LGA1151 Motherboard Compatible Video Cards pcpartpicker.com
Oktay Gökşen dedi: Kimiside uymaz çalıştırmaz diyor Genişletmek için tıkla... Ne alaka ağzı olan konuşuyor yemin ediyorum bak bu sitenin linkini atıyorum sana senin anakartının chipseti ile uyumlu olan ekran kartları listesi var MSI Z170A GAMING PRO ATX LGA1151 Motherboard Compatible Video Cards - PCPartPicker MSI Z170A GAMING PRO ATX LGA1151 Motherboard Compatible Video Cards pcpartpicker.com