RX 6500 XT için Sapphire vs Pulse vs MSI

Alperen Yamac

Hectopat
Daha fazla  
RX 6500 XT alacağım fakat aklımda bir soru var Sapphire Pulse mı yoksa MSI mı sizce? Hangisi daha iyi?

Marka değil, model söylemen gerekiyor. Ki ona göre yardımcı olalım. Her markanın alt ve üst segmentleri var, örneğin Sapphire Pulse giriş seviyedir. Msi Mech modeliyse biraz daha iyi bir model. Fakat aradaki fiyat farkına kesinlikle değmez.

Ucuz neyse onu al. Ben ocaktan beri Sapphire kullanıyorum memnunjm. Karisik ayarda PUBG de fan dahi acmadi gerci isinan bir kart degil ama olsun soyleyim dedim memnunum. Tavsiye ederim.

Msi modeli kullanıyorum sapphire modele göre oldukça küçük ve malzemesi plastik saphire model çok daha büyük ve malzrmesi metal bence saphire modeli alın.

Saphhire Pulse RX 6500 XT veyahut da MSI Mech ama daha uygunu daha iyi olur arada çok fark yoksa.

Sapphire kullananlar MSİ diyor MSİ kullananlar Sapphire bende Sapphire kullanıyorum ve eğer taksit sayısı daha fazla olsaydı bende MSİ alacaktım mecbur kaldım Sapphire almaya ama kart olarak çok memnunum canavar gibi kart bana göre en azından fiyatını son kuruşuna kadar hak eder tek eksisi oda benim için bir eksi Radeon ReLive yok oda olsaydı tadından yenmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…