mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.229 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #11 Yusuf663 dedi: Hocam öyle demeyin ya Genişletmek için tıkla... Hocam o kriterde birisi kullanmayacaksa kartın kötü olduğu gerçeğini kabullenmeli bende kullandım o kartı.
Yusuf663 dedi: Hocam öyle demeyin ya Genişletmek için tıkla... Hocam o kriterde birisi kullanmayacaksa kartın kötü olduğu gerçeğini kabullenmeli bende kullandım o kartı.
Yusuf663 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2.167 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #12 mars0009 dedi: Hocam o kriterde birisi kullanmayacaksa kartın kötü olduğu gerçeğini kabullenmeli bende kullandım o kartı. Genişletmek için tıkla... Bende mecburiyetten aldım benim aldığım zaman acil ihtiyacım vardı ailem de ikinci el olursa beklersin dediler taksit olayından dolayı bende bunu aldım memnunum ama yetersiz.
mars0009 dedi: Hocam o kriterde birisi kullanmayacaksa kartın kötü olduğu gerçeğini kabullenmeli bende kullandım o kartı. Genişletmek için tıkla... Bende mecburiyetten aldım benim aldığım zaman acil ihtiyacım vardı ailem de ikinci el olursa beklersin dediler taksit olayından dolayı bende bunu aldım memnunum ama yetersiz.