RX 6500 XT Nasıl undervolt yapılır?

Çok nadir de olsa 97 anlık olarak gördüm. Burada bırakayım mı yoksa çok az frekans indirip -20 daha mı vereyim?

-70 MHz, -25 gibi kombinasyonlar denedim ama başarısız. Hala deniyorum. Şimdi dediğiniz gibi -100 indirdim frekansı, voltajı da 20 başarısız. -100 için 10 indirdim başarısız. Önceki ayara dönüyorum.

-70 MHz, -25 gibi kombinasyonlar denedim ama başarısız. Hala deniyorum. Şimdi dediğiniz gibi -100 indirdim frekansı, voltajı da 20 başarısız. -100 için 10 indirdim başarısız. Önceki ayara dönüyorum.

Bu ayarların en az yarısı Furmark'ı geçerdi. Ben de ilk OC-UV denemelerinde bunları referans alıyordum ama oyuna girince kazın ayağının öyle olmadığı ortaya çıkıyordu.

Dostum bana yardımcı olabilir misin bende aynı ekran kartını kullanıyorum ve sürekli ekran kapanıyor wattman ayarlarına geri döndü diyor
Benim kart undervolta gelmedi stok kullanıyorum. WattMan alıyorsan altında yatan başka bir sebep olabilir. Garantiye gönder derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…