A Alucardama Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar RX 6500 XT ekran kartlı sistem toplayacağım bu ekran kartı günümüzdeki oyunları yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynatmaya yeter mi?
Arkadaşlar RX 6500 XT ekran kartlı sistem toplayacağım bu ekran kartı günümüzdeki oyunları yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynatmaya yeter mi?
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 12 Ekim 2022 #2 Alucardama dedi: Arkadaşlar RX 6500 XT ekran kartlı sistem toplayacağım bu ekran kartı günümüzdeki oyunları yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynatmaya yeter mi? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar efendim.
Alucardama dedi: Arkadaşlar RX 6500 XT ekran kartlı sistem toplayacağım bu ekran kartı günümüzdeki oyunları yüksek ayarlarda akıcı şekilde oynatmaya yeter mi? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz ne kadar efendim.
A Alucardama Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #3 TheDarkS16 dedi: Bütçeniz ne kadar efendim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorduğum soruyla ne alakası var.
TheDarkS16 dedi: Bütçeniz ne kadar efendim. Genişletmek için tıkla... Hocam sorduğum soruyla ne alakası var.
T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.331 Çözümler 6 12 Ekim 2022 #4 Alucardama dedi: Hocam sorduğum soruyla ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi bir sistem önerebiliriz ve 6500XT her oyunu için yeterli ama ulturada oynayazsınız.
Alucardama dedi: Hocam sorduğum soruyla ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi bir sistem önerebiliriz ve 6500XT her oyunu için yeterli ama ulturada oynayazsınız.