RX 6500 XT PC kernel power 41 hatası

Husnuconban

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı açtığımda ekran kartı ayarları sıfırlandı gibi uyarılar yazıyordu. Olay görüntüleyicisini açtığımda önemli hatalarda Kernel Power 41 hatası aldığımı gördüm. Elektrik kesildikten sonra olmuştu. Ardından her açtığımda uyarı vermeye başladı. Sistemi tamamen kapatıp enerjiyi kestim. Elektriğe bağlanan kabloları söküp taktım. Birkaç ay hata vermedi. Bugünlerde yine ara sıra açtığımda Kernel Power 41 hatasını görüyorum. Açıkken kapanma hata mavi ekran vs olmuyor. Kapatıp açınca olay görüntüleyicinde görüyorum. Ben PSU'dan şüpheleniyorum Power Boost'un kasada gelen PSU'su.
Sistem RX 6500 XT i3-10105 16RAM 1TB HDD 500 M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımın laptop'ında oluyordu ve Windows Güvenlikten, "Cihaz güvenliği>Çekirdek yalıtım>Çekirdek yalıtım ayrıntıları"a girince "Bellek Bütünlüğü" çıkacak. Bunu kapatınca düzelmişti. Tesadüfen bulduk.

Araştırma yaparken "Kernel Power 41 (63)" hatasının güç kaynağı ile ilgili olduğunu görmüştüm. Sizin de güç kaynağı ile sorununuz olduğu için çözüm güç kaynağında gibi. Dediğim ayarı yapın eğer düzelmezse güç kaynağını sisteme zarar gelmeden değiştirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı