RX 6500 XT PCI-e 3.0 alınır mı?

Eğer sıfır alacaksa RX 6500 XT'nin fiyat bandında GTX 1650 var. RX 6500 XT 3.0 da bile GTX 1650'yi geçiyorken, ileride bir işlemci ve anakartını yeniler ise GTX1660 seviyesine kadar geliyor.

Bu ekran kartı ilerisi için kullanılacak bir kart değil zaten. Şimdi kullandın kullandın 2 sene sonra bu kartın bir anlamı kalmayacak. PCI-e 3.0 ile 4.0 arasında ciddi fark olmasa tavsiye ederdim ama ben dahil izlediğim videolardaki yerli yabancı hiçbir yayıncı PCI-e 3.0 için tavsiye etmiyor.

Sevgili @gelme istemem neden üzgün attınız yoruma? 6500 XT'nin PCI-e 4.0 X4 ile sınırlandırılmış değil mi? Yoksa diğerleri gibi X8 olduğun mu düşünüyorsunuz? Teknik olarak açıklayabilir misiniz bizlere de lütfen. Alınır diyerek yanlış yönlendirmeyin.

Teşekkürler.

PCI-e 3.0 performansı dahi 1650'yi geçiyor. Alınabilir. PCI-e 4.0 ile kullanmak daha iyi olur senin açından tabii.

İlla PCI-e 4.0 olmasına gerek yok. Kendim dahi 3.0 da kullanıyorum GTX1650 alınmasından iyidir.
İlla PCI-e 4.0 olmasına gerek yok. Kendim dahi 3.0 da kullanıyorum GTX1650 alınmasından iyidir.

Tabii 4.0'dan 10-15 FPS az alırsınız 3.0 da kullandığınız sürece.

2. elde 1060 6 GB veya 1650 Super bakabilirsiniz.

@gelme istemem brom bendede i3 10100f var pci3.0 anakartım var ben valorant oyuncusuyum ama aradada gta rp onlıne gırmek ıstıyorum pcı3.0 rahatlıkla oyunlarımı oynayabılırmıyım
bide ben 144 hz monitörle kullanıcam valorantta 144 altına fps düşüşü yaşarmıyım lütfen cevabını beklıyorum

Yaklaşık 20 kadar performans videosu izledikten sonra bu kartın PCI-e 4.0 olunca anlamlı olduğunu anladım yoksa RX 570'den neredeyse hiç farkı yok. Bu kart için PCI-e 4.0 şart.

Alınmaz değil alınır 3600 - 700 TL arası en iyi sıfır karttır kendimde Sapphire modelini kullanıyorum.

Kart bu oyunlar için fazlasıyla yeterli. PCI 3.0 olsun, PCI 4.0 olsun fark etmez her türlü değiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…