RX 6500 XT Plus 8 GB alınır mı?

Yapittinkuzey

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 5 3500X 6-core Processor (işlemci)

AMD Radeon R7 240 Series (şu anlık) (Ekran kartı)

X570-A Pro (MS-7c37) (anakart)

Corsair rgb Pro 16gb rgb (ram)

Rampage rgb-550 (güç kaynağı)

XPG Spectrix S40G (SSD)
Meslek
Öğrenci
Selam şu an işimi görecek güzel bir ekran kartı arıyorum şu an kullandığım ekran kartı çok kötü (AMD Radeon R7 240 series) yeni alacağım ekran kartı (RX 6500 XT Plus'e 8 GB) bana göre gayet yeterli görünüyor. Yüksek grafik RDR2 gibi God of War gibi oyunlar oynamıyorum çoğunlukla FPS tarzı oynuyorum. Biliyorum biraz eski ama bana yeter gibi. Sizce bana yeter mi, nasıl bir ekran kartı? Bazıları Valorant da birden ekran donuyor diyorlar.
Ana kartım: MSI X570-A Pro.
PSU: 550W.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X.
RAM: 1x16 GB RAM.
Monitör: 1080p.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaça alacağın önemli. RX 6500 XT önerdiğim bir kart değil normalde.

8800 civarı sıfır ama 8 GB VRAM.
RX 6000 serisini gerçekten güzel fiyata bulmadıkça sıfır önermiyorum. O fiyata RX 6700 XT rahat bulursun 2. el. Hatta eski ekran kartını ve işlemcini satıp Ryzen 5 5600 falan da alırsın mis gibi olur.

RX 6000 serisini gerçekten güzel fiyata bulmadıkça sıfır önermiyorum. O fiyata RX 6700 XT rahat bulursun 2. el. Hatta eski ekran kartını ve işlemcini satıp Ryzen 5 5600 falan da alırsın mis gibi olur.
Aslında çok da önemli değil benim için yani 200 FPS üstü CS2 veya valorant alsam bana yeter şuan ki kullandığım ekran kartına kıyasla benim için çok büyük bi far olcak zaten ayrıca dediğim gibi zaten üst düzey oyun çok oynamıyorum tek sorunum şu an ki ekran kartıyla oynarken ekran birden donuyor ve çözülmüyor sadece yeniden başlatınca düzeliyor

Yani kısaca ben bunu bilgisayara taksam çalışır mı çalışmaz mı? Bi sorun çıkar mı?

Taksanız sorunsuz çalışır ama gidipte "Bana yeterli zaten." diye 2500TL'lik ekran kartına 8 bin TL gibi bir para ödemekte yazıktır hocam. İlla sıfır istiyorsanız en kötü RX 7600 öneririm, parasının hakkını verecek olan. 2.el olarak ise 8000TL'yi boşverin, 5-6 bin TL arasına RX 6600 alsanız 2 katı FPS farkı var.

Rtx3050 olabilir mi?

Rtx3050 olabilir mi?
6GB modeli 2.el de 3500TL'ye satılan GTX 1660 gücünde, 8GB modelide 1660Ti-2060 arasında.
O fiyata patates bir kart.

Bazı ünlü ve adı temiz 2.el satıcıları piyasadan tuzlu olsada güzel kartlar satıyorlar. 5-6 bin TL arasına onlardan RX 6600 filan kovalayın. Veya param güvende ile normal kullancıdan alın, Param güvende sayesinde dolandırılma riskiniz sıfır.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…