KâyelerinYusuf Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #1 Selamunaleyküm. Ryujinx emülatörü üzerinden RDR1 oyununu oynuyorum ama 20 FPS'i bile zor görüyorum ne yapmam gerekiyor? Sistem: RX 6500 XT. i5 6500. 2x8 RAM. MSI H170 anakart.
Selamunaleyküm. Ryujinx emülatörü üzerinden RDR1 oyununu oynuyorum ama 20 FPS'i bile zor görüyorum ne yapmam gerekiyor? Sistem: RX 6500 XT. i5 6500. 2x8 RAM. MSI H170 anakart.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 854 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #2 Emulatör kullanırken işlemci önemli diye biliyorum ekran kartı kullanımı çok düşük kalıyor muhtemelen. Emulatörde 60 fps beklemeyin.
Emulatör kullanırken işlemci önemli diye biliyorum ekran kartı kullanımı çok düşük kalıyor muhtemelen. Emulatörde 60 fps beklemeyin.
KâyelerinYusuf Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #3 ÖzdemirBurak dedi: Emulatör kullanırken işlemci önemli diye biliyorum ekran kartı kullanımı çok düşük kalıyor muhtemelen. Emulatörde 60 FPS beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 30 FPS alsam gene yeter xeniada bile böyle değildi.
ÖzdemirBurak dedi: Emulatör kullanırken işlemci önemli diye biliyorum ekran kartı kullanımı çok düşük kalıyor muhtemelen. Emulatörde 60 FPS beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam 30 FPS alsam gene yeter xeniada bile böyle değildi.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #4 KâyelerinYusuf dedi: Selamunaleyküm. Ryujinx emülatörü üzerinden RDR1 oyununu oynuyorum ama 20 FPS'i bile zor görüyorum ne yapmam gerekiyor? Sistem: RX 6500 XT. i5 6500. 2x8 RAM. MSI H170 anakart. Genişletmek için tıkla... Hocam xeniada 30 FPS alırken Ryujinx'de 50 60 civarı alıyorum aynı kartla işlemci kullanımından olabilir.
KâyelerinYusuf dedi: Selamunaleyküm. Ryujinx emülatörü üzerinden RDR1 oyununu oynuyorum ama 20 FPS'i bile zor görüyorum ne yapmam gerekiyor? Sistem: RX 6500 XT. i5 6500. 2x8 RAM. MSI H170 anakart. Genişletmek için tıkla... Hocam xeniada 30 FPS alırken Ryujinx'de 50 60 civarı alıyorum aynı kartla işlemci kullanımından olabilir.
KâyelerinYusuf Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #5 Erdym dedi: Hocam xeniada 30 FPS alırken Ryujinx'de 50 60 civarı alıyorum aynı kartla işlemci kullanımından olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeltmenin bir yolu var mı yoksa işlemci mi değiştirmeliyim.
Erdym dedi: Hocam xeniada 30 FPS alırken Ryujinx'de 50 60 civarı alıyorum aynı kartla işlemci kullanımından olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeltmenin bir yolu var mı yoksa işlemci mi değiştirmeliyim.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 854 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #6 KâyelerinYusuf dedi: Hocam düzeltmenin bir yolu var mı yoksa işlemci mi değiştirmeliyim. Genişletmek için tıkla... Güncel bir işlemciye geçmeniz lazım böylece daha iyi fps verir diye düşünüyorum ama bunun için anakart ve ramlerinde değişmesi gerekicek.
KâyelerinYusuf dedi: Hocam düzeltmenin bir yolu var mı yoksa işlemci mi değiştirmeliyim. Genişletmek için tıkla... Güncel bir işlemciye geçmeniz lazım böylece daha iyi fps verir diye düşünüyorum ama bunun için anakart ve ramlerinde değişmesi gerekicek.
KâyelerinYusuf Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #7 ÖzdemirBurak dedi: Güncel bir işlemciye geçmeniz lazım böylece daha iyi fps verir diye düşünüyorum ama bunun için anakart ve ramlerinde değişmesi gerekicek. Genişletmek için tıkla... hocam ddr4 yeterli olmazmı?
ÖzdemirBurak dedi: Güncel bir işlemciye geçmeniz lazım böylece daha iyi fps verir diye düşünüyorum ama bunun için anakart ve ramlerinde değişmesi gerekicek. Genişletmek için tıkla... hocam ddr4 yeterli olmazmı?
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 854 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #8 KâyelerinYusuf dedi: hocam ddr4 yeterli olmazmı Genişletmek için tıkla... Şu an sisteminiz güzel bence emülatör uğruna masrafa girilmez zaten. Optimizasyon sıkıntı oluyor yükseltme yapılsa bile muhtemelen tatmin etmez ddr5 sisteme geçseniz bile.
KâyelerinYusuf dedi: hocam ddr4 yeterli olmazmı Genişletmek için tıkla... Şu an sisteminiz güzel bence emülatör uğruna masrafa girilmez zaten. Optimizasyon sıkıntı oluyor yükseltme yapılsa bile muhtemelen tatmin etmez ddr5 sisteme geçseniz bile.