kaanhlzan Decapat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, 10K-15K kadar bütçem var sadece kasa düşünüyorum sizce bu alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Merhaba arkadaşlar, 10K-15K kadar bütçem var sadece kasa düşünüyorum sizce bu alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2023 #2 15k butceniz varsa bunu alin. 10k icin ve bütçe artmiyorsa guzel sistem ama 15k bütçe varken, alinmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
15k butceniz varsa bunu alin. 10k icin ve bütçe artmiyorsa guzel sistem ama 15k bütçe varken, alinmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 12 Eylül 2023 #3 Hocam PSU saatli bomba. Vento yapsan kasayı 1700 TL ona da değmez gibime geldi sonra değiştirim diyorsanız alınabilir bu fiyata.
Hocam PSU saatli bomba. Vento yapsan kasayı 1700 TL ona da değmez gibime geldi sonra değiştirim diyorsanız alınabilir bu fiyata.
kaanhlzan Decapat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #4 Ergün Plak dedi: Hocam PSU saatli bomba. Vento yapsan kasayı 1700 TL ona da değmez gibime geldi sonra değiştirim diyorsanız alınabilir bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Sorması ayıp PSU nedir hocam?
Ergün Plak dedi: Hocam PSU saatli bomba. Vento yapsan kasayı 1700 TL ona da değmez gibime geldi sonra değiştirim diyorsanız alınabilir bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Sorması ayıp PSU nedir hocam?
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 12 Eylül 2023 #5 Ergün Plak dedi: Hocam PSU saatli bomba. Vento yapsan kasayı 1700 TL ona da değmez gibime geldi sonra değiştirim diyorsanız alınabilir bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Powerboost PSU kullandınız mı hayatınızda bilmiyorum fakat, bu kanıya nereden vardınız?
Ergün Plak dedi: Hocam PSU saatli bomba. Vento yapsan kasayı 1700 TL ona da değmez gibime geldi sonra değiştirim diyorsanız alınabilir bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Powerboost PSU kullandınız mı hayatınızda bilmiyorum fakat, bu kanıya nereden vardınız?
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.487 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #6 Reves dedi: Powerboost PSU kullandınız mı hayatınızda bilmiyorum fakat, bu kanıya nereden vardınız? Genişletmek için tıkla... İroni manasında söylüyor. Kalitesiz yani. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2023
Reves dedi: Powerboost PSU kullandınız mı hayatınızda bilmiyorum fakat, bu kanıya nereden vardınız? Genişletmek için tıkla... İroni manasında söylüyor. Kalitesiz yani.
lysa Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #7 Reves dedi: Powerboost PSU kullandınız mı hayatınızda bilmiyorum fakat, bu kanıya nereden vardınız? Genişletmek için tıkla... Yahu lafın gelişi saatli bomba. Alınca ev havaya uçar demiyor ki. Kalitesiz, verimsiz, korumalar konusunda sıkıntı olduğu açıkça belli. Yalnızca idarelik kullanılabilir ürünler. İyi geceler.
Reves dedi: Powerboost PSU kullandınız mı hayatınızda bilmiyorum fakat, bu kanıya nereden vardınız? Genişletmek için tıkla... Yahu lafın gelişi saatli bomba. Alınca ev havaya uçar demiyor ki. Kalitesiz, verimsiz, korumalar konusunda sıkıntı olduğu açıkça belli. Yalnızca idarelik kullanılabilir ürünler. İyi geceler.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 12 Eylül 2023 #8 Salvatorio dedi: İroni manasında söylüyor. Kalitesiz yani. Genişletmek için tıkla... Yok, hayır kalitesiz dediğini anladım da bu kanıya nereden vardığını merak ettim.
Salvatorio dedi: İroni manasında söylüyor. Kalitesiz yani. Genişletmek için tıkla... Yok, hayır kalitesiz dediğini anladım da bu kanıya nereden vardığını merak ettim.
D4rnxx26 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #9 kaanhlzan dedi: Merhaba arkadaşlar, 10K-15K kadar bütçem var sadece kasa düşünüyorum sizce bu alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ekran kartının VRAM 4 GB. Bazı arkadaşlar link atmış onlara bakabilirsiniz ama 4 GB VRAM alınmaz bence hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2023
kaanhlzan dedi: Merhaba arkadaşlar, 10K-15K kadar bütçem var sadece kasa düşünüyorum sizce bu alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ekran kartının VRAM 4 GB. Bazı arkadaşlar link atmış onlara bakabilirsiniz ama 4 GB VRAM alınmaz bence hocam.
lysa Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #10 D4rnxx26 dedi: Ekran kartının VRAM 4 GB. Bazı arkadaşlar link atmış onlara bakabilirsiniz ama 4 GB VRAM alınmaz bence hocam. Genişletmek için tıkla... Alınır fakat bu fiyata, bu bütçeye değil. 15K bütçe ile yukarıda yollanan 6650 XT sistem güzel görünüyor.
D4rnxx26 dedi: Ekran kartının VRAM 4 GB. Bazı arkadaşlar link atmış onlara bakabilirsiniz ama 4 GB VRAM alınmaz bence hocam. Genişletmek için tıkla... Alınır fakat bu fiyata, bu bütçeye değil. 15K bütçe ile yukarıda yollanan 6650 XT sistem güzel görünüyor.