D4rnxx26 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #11 lysa dedi: Alınır fakat bu fiyata, bu bütçeye değil. 15K bütçe ile yukarıda yollanan 6650 XT sistem güzel görünüyor. Genişletmek için tıkla... Benim tercihim 4 VRAM değil hocam, o yüzden en az bence 8 olması gerekir. Yine de alınır, haklısınız. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2023
lysa dedi: Alınır fakat bu fiyata, bu bütçeye değil. 15K bütçe ile yukarıda yollanan 6650 XT sistem güzel görünüyor. Genişletmek için tıkla... Benim tercihim 4 VRAM değil hocam, o yüzden en az bence 8 olması gerekir. Yine de alınır, haklısınız.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 12 Eylül 2023 #12 701600 dedi: Powerboost PSU kullandınız mı hayatınızda bilmiyorum fakat, bu kanıya nereden vardınız? Genişletmek için tıkla... Evet benim değil arkadaşımın sistem komple yandı.Boş marka övmeye gerek yok ironi falan da değil bilgisayar gidince kafanda bomba patlıyor zaten.
701600 dedi: Powerboost PSU kullandınız mı hayatınızda bilmiyorum fakat, bu kanıya nereden vardınız? Genişletmek için tıkla... Evet benim değil arkadaşımın sistem komple yandı.Boş marka övmeye gerek yok ironi falan da değil bilgisayar gidince kafanda bomba patlıyor zaten.
Cumhuriyet Paşası Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 400 Yer İstanbul/Beylikdüzü 14 Eylül 2023 #13 kaanhlzan dedi: Merhaba arkadaşlar, 10K-15K kadar bütçem var sadece kasa düşünüyorum sizce bu alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemi kimseye onermeyin. En kalifiyesiz ve en güçsüz RX 6500 XT kullanılıyor, saf güç ile ön plana çıkan ekran kartının da değersiz olanını kullanmayin
kaanhlzan dedi: Merhaba arkadaşlar, 10K-15K kadar bütçem var sadece kasa düşünüyorum sizce bu alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu sistemi kimseye onermeyin. En kalifiyesiz ve en güçsüz RX 6500 XT kullanılıyor, saf güç ile ön plana çıkan ekran kartının da değersiz olanını kullanmayin
Batuhan0088 Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 477 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #14 6500xt yerine arc a750 ekran kartlı sistem alın, çok daha yüksek performans alırsınız. INTEL I3 12100F-MSI PRO H610M-E-ARC A750-500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I3 12100F-MSI PRO H610M-E-ARC A750-500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
6500xt yerine arc a750 ekran kartlı sistem alın, çok daha yüksek performans alırsınız. INTEL I3 12100F-MSI PRO H610M-E-ARC A750-500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I3 12100F-MSI PRO H610M-E-ARC A750-500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com