RX 6500 XT sistem Dying Light 2 - 29 FPS

intromaker

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar tam sistemim:

i5-3470
4 GB RAM.
RX 6500 XT.

Oyunun ilk 45 dakikasini kasmadan rahatça oynayabildim ara ara ufak takılmalar olsa da. (rahatsız etmiyordu)
Fakat oyun şehir kısmına geçince bu takılmalar bir hayli arttı, kasma değil sadece oyunda bayağı bir lag varmış gibi oluyor. Evet bende oyun için 4 GB RAM'in yeterli olmadığını ve işlemcimin de yeterli olmadığını bilmiyorum fakat oyunun ilk 1 saatinde böyle bir sorun yok iken sonradan böyle yapması garip geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar tam sistemim:

i5-3470
4 GB RAM.
RX 6500 XT.

Oyunun ilk 45 dakikasini kasmadan rahatça oynayabildim ara ara ufak takılmalar olsa da. (rahatsız etmiyordu)
Fakat oyun şehir kısmına geçince bu takılmalar bir hayli arttı, kasma değil sadece oyunda bayağı bir lag varmış gibi oluyor. Evet bende oyun için 4 GB RAM'in yeterli olmadığını ve işlemcimin de yeterli olmadığını bilmiyorum fakat oyunun ilk 1 saatinde böyle bir sorun yok iken sonradan böyle yapması garip geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam oyunun ilk başlarında bir NPC yoğunluğu ve şehir merkezi gibi bir yoğunluk olmadığından dolayı oyun sizi umutlandıracak FPS'ler vermiş olabilir ama RAM ve işlemciniz oyunun devamı için fazlasıyla yetersiz kalacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı