selim parlaklı Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2022 #11 Emma Stone dedi: Mesajında tek kanal 8GB olarak belirtmişsin. O yüzden bu tarz bir yorum yaptım. Sanırım sendekiler 2×4. Onu 16GB yapmaya bak. Epey farkını hissedersin. Genişletmek için tıkla... Ayn farketim nasıl düzenleyeceğimi bilmediğim için öyle kaldı
Emma Stone dedi: Mesajında tek kanal 8GB olarak belirtmişsin. O yüzden bu tarz bir yorum yaptım. Sanırım sendekiler 2×4. Onu 16GB yapmaya bak. Epey farkını hissedersin. Genişletmek için tıkla... Ayn farketim nasıl düzenleyeceğimi bilmediğim için öyle kaldı
5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 11 Mayıs 2022 #12 Nor0 dedi: Hocam ekran kartından memnun musun bende aynı modeli kullanmaktayım da bir sizin görüşünüzü de alayım. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartı güzel. Cyberpunk 1080p medium ayarda 40 FPS veriyor. Oyunu 423 saat oynadım. Şimdilik ondan daha yüksek sistem isteyen oyun çıkmadı.
Nor0 dedi: Hocam ekran kartından memnun musun bende aynı modeli kullanmaktayım da bir sizin görüşünüzü de alayım. Genişletmek için tıkla... Evet ekran kartı güzel. Cyberpunk 1080p medium ayarda 40 FPS veriyor. Oyunu 423 saat oynadım. Şimdilik ondan daha yüksek sistem isteyen oyun çıkmadı.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #13 517066 dedi: Evet ekran kartı güzel. Cyberpunk 1080p medium ayarda 40 FPS veriyor. Oyunu 423 saat oynadım. Şimdilik ondan daha yüksek sistem isteyen oyun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Aynen benim şu ana kadar oynayamadığım oyun olmadı fakat bir dönem watman sorunu alıyordum şu an driveri günceleyince bir sorun çıkmadı.
517066 dedi: Evet ekran kartı güzel. Cyberpunk 1080p medium ayarda 40 FPS veriyor. Oyunu 423 saat oynadım. Şimdilik ondan daha yüksek sistem isteyen oyun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Aynen benim şu ana kadar oynayamadığım oyun olmadı fakat bir dönem watman sorunu alıyordum şu an driveri günceleyince bir sorun çıkmadı.