Kaç fps alıyorsun?Sistem darboğaz mı oluyor anlamadım ama FPS'im düşüyor. Fazla CPU kullanımı, düşük GPU kullanımı oluyor.
Ekran kartı: RX 6500 XT.
İşlemci: i310100F.
RAM: 3200MHz 16 GB RAM.
Anakart: H410M-H v3.
Depolama: 240GB SSD ve 500GB HDD.
Kaç FPS alıyorsun?
Oyun cpu oyunu şu anda mesela sende i7 10700k falan olsa veya i3 12100f falan daha yüksek fps alırsın. Bunun bir çözümü yok ancak gpuya yük bindirirsen veya grafik paketi falan yüklersen o şekilde fps artar. Oyun içi ayarlarıda yükseğe çekebilirsin. Ne kadar güç o kadar performans.Motel 60 kalabalık olursa 50 bazı yerlerde 110a falan çıkıyor ama CPU kullanımı orlarda düşüyor o yüzden FPS artıyor diye düşündüm.
Oyun CPU oyunu şu anda mesela sende i7 10700K falan olsa veya i3 12100F falan daha yüksek FPS alırsın. Bunun bir çözümü yok ancak GPU'ya yük bindirirsen veya grafik paketi falan yüklersen o şekilde FPS artar. Oyun içi ayarları da yükseğe çekebilirsin. Ne kadar güç o kadar performans.
En başta rx 6500xt ye buluşarak hata yapmışsın ama olsun takma kafaya.Zamanında alacaktım i312100F ama bütçeyi geçiyordu keşke alsaydım.
En başta RX 6500XT'ye buluşarak hata yapmışsın ama olsun takma kafaya.
Bide fiyat olarak iyidi 3.5kya almıştım.En başta rx 6500xt ye buluşarak hata yapmışsın ama olsun takma kafaya.
Ya zaten fivem oyuncusu falansan rdr2, cyberpunk tarzı oyunlar oynamıyorsan işini görür. Ben cyberpunkta normal ayarlarda 25 fps aldığım için kartı sattım 6600 aldım onun yerine.Kanka geçen sene piyasada bu kart vardı ben karttan vallahi memnunum RX6600 ikinci el almak istemedim. Şu ana kadar her oyunu oynadım bir Sons of The Forest'ta düşük FPS aldım o kadar.
Bide fiyat olarak iyidi 3.5kya almıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.