RX 6500 XT sistemde Minecraft oynarken takılma hissi oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Dark Blade

Centipat
RAM
16GB
Ekran kartı
RX 6500XT
İşlemci
i3 10100f
FPS 400'lerde genellikle ama bir takılma hissi oluşuyor shader açtığımda düzeliyor. Bir de 2 chunka indirip denedim sorun yoktu. Önceden 16 chunk çok rahat oynardım driver güncelledim AMD'nin ondan olabilir mi diye düşünüyorum.

sa ikizim. Darboğaz yiyor olabilirsin. Veya minecraft orjinal değilse launcher kaynaklıdır. Bende de ryzen 5 3550 gtx 1650 var bende drop yiyorum mc de
Orijinal Minecraftım da var ama eski zamanlardan alışkın olduğumdan bunu crack üzerinden denedim darboğaza gelirsek FPS değerim düşmüyor ve diğer oyunlarda da aynı şekilde gayet iyi performansla oynuyorum minecraftta böyle oluyor dediğiniz gibi client kaynaklı olabilir Orijinal kullanacağım bundan sonra.

Orijinal Minecraftım da var ama eski zamanlardan alışkın olduğumdan bunu crack üzerinden denedim darboğaza gelirsek FPS değerim düşmüyor ve diğer oyunlarda da aynı şekilde gayet iyi performansla oynuyorum minecraftta böyle oluyor dediğiniz gibi client kaynaklı olabilir Orijinal kullanacağım bundan sonra.
Kanka crack Minecraft client ler çok sıkıntılı

Ben bazı launcher larda GTX 1650 ile 30 fps görüyorum öyle saçma launcher larda var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı