AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #1 Cumartesi günü Vatan Bilgisayar üzerinden aldım sistemi ve Windows kurdum fakat ekran kartı sürücüsü WattMan hatası veriyordu sizce nedeni ne olabilir? Şu an farklı WHQL sürücü indirdim aynı hatayı verirse ne yapmam lazım?
Cumartesi günü Vatan Bilgisayar üzerinden aldım sistemi ve Windows kurdum fakat ekran kartı sürücüsü WattMan hatası veriyordu sizce nedeni ne olabilir? Şu an farklı WHQL sürücü indirdim aynı hatayı verirse ne yapmam lazım?
KS KS AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #11 mauoricardi99 dedi: Sonuç ne oldu ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı 11 Eylül'de almıştım ve ilk haftalarda sürekli WattMan alıyordum fakat şuan güzel bir şekilde çalışıyor Artı 0 Eksi
mauoricardi99 dedi: Sonuç ne oldu ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı 11 Eylül'de almıştım ve ilk haftalarda sürekli WattMan alıyordum fakat şuan güzel bir şekilde çalışıyor