RX 6500 XT sistemde WattMan hatası

gemrek

Decapat
Daha fazla  
Oyun oynarken ekran gidiyor daha sonra sinyal yok diyor. Fakat kasa çalışıyor + klavye ve farenin de ışığı yanıyor çözmek için çoğu şeyi denedim olmadı belki tavsiye edeceğiniz yöntemler vardır diye sormak istedim.

• Sapphire RX 6500 XT.
  • i3 12100F.
  • 8+8 3600MHz RAM CL 18.
  • Gigabyte H610M h anakart.
  • Power Boost 500W güç kaynağı 12vtan 372W güc üretiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wattman hatası değil bu. Psu yetersiz kalıyor yukarıda arkadaşta belirtmiş zaten. Allaha emanet psu kaç watt veriyor Allah bilir.

Bu sorun WattMan'dan çok PSU hatası gibi. O PSU C4'ten hallice. Büyük ihtimalle yük altında PSU tam besleyemiyor.

Hocam dediğiniz gibi olabilir oynadığım oyun R6 ekran kartı Max 70W işlemci yi tam bilmiyorum ama 30W diyeyim 100W PSU besler diye düşünüyorum.

Hocam dediğiniz gibi olabilir oynadığım oyun R6 ekran kartı Max 70W işlemci yi tam bilmiyorum ama 30W diyeyim 100W PSU besler diye düşünüyorum.

Geriye kalan parçalarda güç tüketiyor yani siz oyun oynarken rahat 250W güç tüketimi yapıyorsunuz. Ve o güç kaynağının üzerindeki yazan değerleri verdiği şüpheli. Ayrıca güç kaynağının malzemesinin kötü olması güçte dengesizliğe yol açar. Bence siz kendinize daha iyi bir PSU almaya bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…