RX 6500 XT sisteme 1700 TL monitör önerisi

Evet o konuda haklısınız ama dediğim gibi minimum fiyat üzerinden ilerliyoruz. Eğer ikinci elde ucuz bir monitör bulabilirsek dediğiniz gibi yapacağım.

Zaten o fiyata sıfır güzel monitör bulamazsınız kasayı 6600 alıp monitörü idarelik bile alsanız monitör kasadan daha kolay değişebilecek bir parça.

Öncelikle bu kasa bu fiyata alınmaz, 10k ya RX 6600 veya RTX 3050 sistemler oluyor indirimde bazen. Tabii monitöre 1080p 144Hz için bir bütçe bırakamayacaksanız o sistemi almanın da bir mantığı kalmıyor pek.
Rekabetçi oyun oynamadığı için genelde 60 fps yüksek ayarlarda oynuyacağı için 144hz gereksiz olduğunu düşünüyorum. Onun yerin 24 inç ve IPS ekran olması çok daha iyi olur.

Rekabetçi oyun oynamadığı için genelde 60 FPS yüksek ayarlarda oynayacağı için 144Hz gereksiz olduğunu düşünüyorum. Onun yerin 24 inç ve IPS ekran olması çok daha iyi olur.

Anladım, yine de en kötü RX6600 veya 1600 serisi kartlardan birine sahip bir sistem alın, 6500XT çok başarılı bir kart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…