RX 6500 XT sisteme hikayeli oyun önerisi

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyunun hikayesi baymasın, güzel bir teması olsun ve aşırı yer isteyen oyun olmasın. Sistemim aşağıda:

Sistem:
R5 5600.
RX 6500 XT.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
BioShock Infinite oyununu tavsiye ederim hocam. Oyun aslında bir ütopyada geçtiği için her an durup ekran görüntüsü almak istediğiniz bir bölüm dizaynına sahip. Hikaye olarak da oyun çok derin bir hikayeye sahip. Oyunun tam hikayesini oyundan öğrenemiyorsunuz, daha sonra araştırma yapmanız gerekiyor fakat buna rağmen oyunun size verdiği hikaye bile sizi oyuna çekiyor. Bunun dışında mekanik olarak da zevkli, akışkan bir oyun.
Çok kısa süren, 4 GB boyutundaki, manzaraları ile hayran bırakan bir diğer alternatif ise Firewatch oyunu olabilir hocam. Bu oyunun hikayesi de güzel, çok rahatlatıcı bir oyun.

BioShock ınfinite oyununu tavsiye ederim hocam. Oyun aslında bir ütopyada geçtiği için her an durup ekran görüntüsü almak istediğiniz bir bölüm dizaynına sahip. Hikaye olarak da oyun çok derin bir hikayeye sahip. Oyunun tam hikayesini oyundan öğrenemiyorsunuz, daha sonra araştırma yapmanız gerekiyor fakat buna rağmen oyunun size verdiği hikaye bile sizi oyuna çekiyor. Bunun dışında mekanik olarak da zevkli, akışkan bir oyun.
Çok kısa süren, 4 GB boyutundaki, manzaraları ile hayran bırakan bir diğer alternatif ise firewatch oyunu olabilir hocam. Bu oyunun hikayesi de güzel, çok rahatlatıcı bir oyun.

Verdiğiniz iki oyunda çok hoşuma gitmedi hocam biraz daha AAA kalite oyunlara yakın veya AAA oyunlar olsa daha iyi, bu arada 4 GB RAM, 30 GB disk istiyor hocam yanlış olmasın.

Verdiğiniz iki oyunda çok hoşuma gitmedi hocam biraz daha AAA kalite oyunlara yakın veya AAA oyunlar olsa daha iyi, bu arada 4 GB RAM, 30 GB disk istiyor hocam yanlış olmasın.

Mafia 1 ve 2 (Definitive Edition) Witcher 3 GTA 4 BioShock Remastered tomb riader serisi. Hepsi AAA oyunlar hiçbirinin hikayesi baymaz benim tavsiyem Mafia serisi daha geçen aylarda Mafia 1 2 serisini 5 gün içinde bitirdim.

Mafia 1 ve 2 (Definitive Edition) Witcher 3 GTA 4 BioShock Remastered tomb riader serisi. Hepsi AAA oyunlar hiçbirinin hikayesi baymaz benim tavsiyem Mafia serisi daha geçen aylarda Mafia 1 2 serisini 5 gün içinde bitirdim.
Oyunun hikayesi baymasın, güzel bir teması olsun ve aşırı yer isteyen oyun olmasın. Sistemim aşağıda:

Sistem:
R5 5600.
RX 6500 XT.
16 GB RAM.
ayrıca sistemin orta düzey piyasadaki çoğu oyunu düşük orta oynatır.

Hocam Firewatch oyunu için demiştim bu bilgiyi, BioShock 30 GB dediğiniz gibi. AAA kalite oyunlar genelde bilindiği için kıyıda köşede olan fark edilmeyen oyunları tavsiye ettim. AAA kalitede oyun olarak 50 GB depolama sizin için fazla değilse Mafia Definitive Edition'ı kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Detroit Become Human oyununu tavsiye ederim o da 55 GB depolama istiyor. Bunun dışında depolama sıkıntınız olmasa Witcher 3, RDR 2, Cyberpunk, GoW gibi başyapıtları tavsiye ederdim.

Hocam firewatch oyunu için demiştim bu bilgiyi, BioShock 30 GB dediğiniz gibi. AAA kalite oyunlar genelde bilindiği için kıyı da köşede olan fark edilmeyen oyunları tavsiye ettim. AAA kalitede oyun olarak 50 GB depolama sizin için fazla değilse Mafia Definitive Edition'ı kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Detroit Become Human oyununu tavsiye ederim o da 55 GB depolama istiyor. Bunun dışında depolama sıkıntınız olmasa Witcher 3, RDR 2, Cyberpunk, GoW gibi başyapıtları tavsiye ederdim.

30GB ve altı AAA oyun var mı bilmiyorum zaten AAA oyun istiyorsan mecbur yer açman gerek.

Söylediğim oyunların hepsi çok güzel zamanın en iyileri benim için en iyileri hatta dediğim gibi hepsinin hikayesi içine çeker seni benim özel tavsiyem Mafia serisi ve Witcher 3

Bilmiyorum hocam ikilemde kaldım, Witcher 3 başlamıştım sonra baydı, Mafia başlıyacağımı sanmıyorum açık konuşmak gerekirse, GTA 5 bitirdiğim için 4'e başlıyacağımı da sanmıyorum. TLOU part 1 başlamıştım bayağıdır oynamıyorum o da sarmadı, Detroit bitirmiştim mesela çok seçiciyim hocam ne bileyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı