RX 6500 XT sürücü güncellemesi nasıl yapılır?

Quadrom08

Hectopat
Ekran kartı
RX 6500 XT
Dostlar selam geçenlerde bir sistem aldım ve 1,2 güne gelir daha önce hiç AMD kart kullanmadığım için sürücü yükleme olayına biraz uzağım AMD tarafında şimdi sistem geldiği zaman Windows yükledikten sonra Windows eski bir sürücüyü otomatik olarak yüklüyor bildiğim kadarıyla. Ben en güncel sürümü yüklemek için DDU ile eski sürücüyü kaldırıp güncel sürücüyü elle yüklemeyi düşünüyorum sürücüsüz kullandığım 1,2 dakika sürede karta herhangi bir zararı olur mu veya DDU ile silip yeni sürücüyü yüklemem mantıklı mı bunu yapmanın başka bir yolu var mı?

DDU kullanmadan da sürücüyü güncelleştirebilir miyim bunu nasıl yapabilirim?

AMD kullanacağın için sürücü kaldırmada DDU şart değil. Cleanup Utility daha hızlı ve hafif bir program. Eğer şu 22.3.1 sürücüsünü direkt indirip kurarsan Windows eski sürücüyü zorla kurmaya çalışmayacaktır. En azından tahminim bu yönde.

AMD kullanacağın için sürücü kaldırmada DDU şart değil. Cleanup Utility daha hızlı ve hafif bir program. Eğer şu 22.3.1 sürücüsünü direkt indirip kurarsan Windows eski sürücüyü zorla kurmaya çalışmayacaktır. En azından tahminim bu yönde.

Hocam cleanup Utility AMD'nin eski sürcüsünü silen bir program anladığım kadarıyla önce bu işlemi yapıp ardından yeni driverı kursam bir sorun olmaz yani değil mi bu durumda DDU'ya da gerek kalmamış oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı