Merhaba, sizce bu sistem alınır mı? Veya önerileriniz varsa açığım. Alttaki sistem 8500 TL civarında, yine önerilerinizde bu aralıkta olursa minnettar olurum.
En ucuz MSI H510M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI H510M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.544,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI H510M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI H510M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.544,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
PCI-e 4.0 ne işe yarıyor tam bilgim olmadığından yanlış parça seçmişim sanırım. Ryzen'da düşünüyordum ama i3 performansları daha iyi gibi en azından youtubedaki testlerde. Intele bağlı kalmayabiliriz AMD'de önerebilirsiniz teşekkür ederim.
PCI-e 4.0 vs. ne işe yarıyor tam bilgim olmadığından yanlış parça seçmişim sanırım anladım Ryzen da düşünüyordum ama i3 performansları daha iyi gibi en azından YouTube'daki testlerde Intel'e bağlı kalmayabiliriz AMD de önerebilirsiniz teşekkür ederim
Sanırım stok bitiriyorlar youtubeda birkaç araştırma yaptım sistemlerle alakalı her hazır sistemde o işlemci var Ben yabancı bir youtuberın sisteminden örnek almıştım.
Sanırım stok bitiriyorlar youtubeda birkaç araştırma yaptım sistemlerle alakalı her hazır sistemde o işlemci var Ben yabancı bir youtuberın sisteminden örnek almıştım.