RX 6500 XT ve i3 10100F'li sistem oyun oynarken kapanıyor

6nowtk

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Öncelikle sadece bazı oyunlarda yapıyor tam güçte çalışması vs fark etmiyor. Şu ana kadar 3-4 oyunda yaşadım darksiders 1 The Crew2 Microsoft Flight Simulator 2020. bir anda hiçbir şey yokken önce ekran kapanıyor fanlar kasa ve mouse kulaklık ışığı 10-20 saniye sonra kapanıyor.
PSU SHP650V2.
Ekran kartı RX 6500 XT XFX.
Anakart H510M-A Pro.
İşlemci i3-10100F

Anladım RAM'ler farklı olduğu içindir diye düşünüyorum BIOS güncellemesini de yap yine devam ediyorsa yetkili birilerine göstermekte fayda var.
Bios güncellemesini yaptım soruna daha bakamadım ancak devam ederse biraz kurcalayacağım ramleri. Mhz falan düşürürüm heralde.

Olay görüntüleyicisinde baktığım zaman bir sürü uyarı hata var DistributedCOM 10010 ve DistributedCOM 10016 hataları gözüküyor. Ayrıca Security-SPP hatasınıda veriyor.

@Recep Baltaş Hocam yardım edebilir misiniz ?

Bilgisayarı kurcalarken bir anda ses gitti ve Windows etkinleştirilmesi gitti ne yapacağım ben elimi neye atsam kuruyor

Durum güncellemesi eski güncellemeye kuruyum dedim ve kurulurken kendi kendine hata verdi bilgisayarı aç diyorum mavi ekrana atıp otomatik onarıma gönderiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…