P pagan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 956 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #21 pro3 dedi: Sapphire aldım hocam. Geldiğinden beri 3 kez Wattman aldım ama 22.6.1'e geçtikten sonra uzun süredir hiç almadım. Kartın performansı güçlü, sessiz ve ortalama sıcaklıklarda çalışıyor. Aldığım için memnunum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam güle güle kullanın. Ben de XFX aldım da sistemi yavaş yavaş topladığımdan test edemedim henüz ondan sordum.
pro3 dedi: Sapphire aldım hocam. Geldiğinden beri 3 kez Wattman aldım ama 22.6.1'e geçtikten sonra uzun süredir hiç almadım. Kartın performansı güçlü, sessiz ve ortalama sıcaklıklarda çalışıyor. Aldığım için memnunum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam güle güle kullanın. Ben de XFX aldım da sistemi yavaş yavaş topladığımdan test edemedim henüz ondan sordum.
P pro3 Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #22 pagan dedi: Teşekkürler hocam güle güle kullanın. Ben de XFX aldım da sistemi yavaş yavaş topladığımdan test edemedim henüz ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Sapphire'den birçok konuda daha iyi bir model olduğu söyleniyor. Güle güle kullanın hocam pişman olmazsınız diye düşünüyorum.
pagan dedi: Teşekkürler hocam güle güle kullanın. Ben de XFX aldım da sistemi yavaş yavaş topladığımdan test edemedim henüz ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Sapphire'den birçok konuda daha iyi bir model olduğu söyleniyor. Güle güle kullanın hocam pişman olmazsınız diye düşünüyorum.