Selam. En geç 2 güne kasa alacağım. Bu iki kasa arasında kaldım. 6500 ile 6600 arasındaki performans farkı nedir?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Asus olmak zorunda değil. İçindeki kart aynı sonuçta.Zaten ASUS Dual RX 6600 fiyatı 7.799,00 TL diğer parçalarda pahalı 15600TL'yi geçiyor.
Zaten ASUS Dual RX 6600 fiyatı 7.799,00 TL diğer parçalarda pahalı 15600TL'yi geçiyor
Zaten ASUS Dual RX 6600 fiyatı 7.799,00 TL diğer parçalarda pahalı 15600TL'yi geçiyor
Genel olarak tüm değerli yorumlarınızı okudum. İlginiz için teşekkürler. Cahilliğim için kusuruma bakmayın. Herhangi bir sorun çıkmazsa 2.sini alacağım. Malum şartlarda belli fiyatlar sürekli artıyor. Neyin ne kadar değerde oldugunu anlamak zorlaşıyor.Arasında dağlar kadar fark var RX 6600 çok daha iyi
O sistemin anakartı çöp. ENZO'nun anakartını B450 yapıp alın bence.Genel olarak tüm değerli yorumlarınızı okudum. İlginiz için teşekkürler. Cahilliğim için kusuruma bakmayın. Herhangi bir sorun çıkmazsa 2.sini alacağım. Malum şartlarda belli fiyatlar sürekli artıyor. Neyin ne kadar değerde oldugunu anlamak zorlaşıyor.